Thursday, Sep 28, 2023
×
Outlook.com
×

Jag Frågade ChatGPT Vilka Kryptovalutor Jag Borde Köpa - Dessa 6 Cryptos Tror ChatGPT Kommer Explodera 2023

Outlook for Brands

Jag Frågade ChatGPT Vilka Kryptovalutor Jag Borde Köpa - Dessa 6 Cryptos Tror ChatGPT Kommer Explodera 2023

ChatGPT har fått stor uppmärksamhet i kryptobranschen och i hela samhället. Det är ännu ingen som vet hur användbart ChatGPT kan vara för trading men många vill testa sig fram.  

cryptocurrencies
cryptocurrencies

Det stora problemet är att ChatGPT inte gör kursprognoser på samma sätt som en människa. Om du frågar kommer du få till svar att kryptomarknaden är väldigt svår att förutspå.  

Det finns dock vägar runt detta vilka kryptobranschen har upptäckt. Detta är några nya kryptovalutor som ChatGPT tror kommer att explodera 2023.  

1. AiDoge - den nya memekungen 

Alla pratar om ChatGPT och AiDoge rider på denna vågen. Det syns på AiDoges presale att detta är ett mynt att hålla ögonen på. De har samlat in över $14 miljoner och kommer snart att noteras på flera olika kryptoplattformar. De har skapat världens första meme-to-earn plattform. 

Användare kan tjäna $AI-tokens genom att skapa egna memes med hjälp av AI. Det är inte konstigt att ChatGPT tror att detta är en av de kryptovalutor som kan explodera 2023 .  

2. $SPONGE - det nya Pepe 

Meme coins dominerar i kryptovärlden, främst tack vare Pepe. Den välkända grodan kom från ingenstans och blev ett fenomen. Nu är alla på jakt efter nästa Pepe.  

ChatGPT tror att $SPONGE kan vara nästa Pepe och det är inte svårt att hålla med. Det är ett meme coin som baseras på den omåttligt populära SvampBoB fyrkant. De allra flesta har någon relation till den populära figuren. $SPONGE är fortfarande ny med stor potential att växa.  

3. Ecoterra - fokus på klimatet 

Klimathotet är ständigt aktuellt och gröna kryptovalutor blir bara allt mer populära. Ecoterra är på en helt egen nivå. Det kommer verkligen göra skillnad för miljön. Tack vare särskilda pantmaskiner kan människor och företag bli belönade med $ECOTERRA-tokens. 

Företag uppmuntras också att införskaffa deras pantmaskiner vilket också är bra marknadsföring för deras företag. De har just nu en pågående presale som har samlat ihop $4 miljoner än så länge.  

4. yPredict - en kryptovaluta som använder sig av AI 

Självfallet så har ChatGPT förstått att AI är den största snackisen just nu och därför är det inte så konstigt att yPredict är med på listan. De har skapat en plattform som ska ge traders en fördel på marknaden.  

Denna plattform kommer samla alla bästa traders och investerare. De kommer kunna dela med sig av sina tips för att andra ska få en fördel. De är i full gång med sin presale och det finns stora möjligheter för tidiga investerare.  

5. DeeLance - framtiden för frilansare 

ChatGPT verkar gilla innovativa projekt och då är DeeLance ett riktigt bra alternativ. Plattformen tillåter frilansare och arbetsgivare att hitta varandra på ett enkelt sätt. De kommer erbjuda en decentraliserad plattform och Web3-teknologi.  

De kan ta mycket lägre avgifter än andra plattformar som Upwork och frilansare behöver inte oroa sig över betalningsbedrägerier. Med hjälp av NFTs kommer du också kunna säkra äganderätten för ditt arbete. Därför tror ChatGPT att denna plattform kan bli något stort.  

6. Launchpad - gör Web3 tillgängligt för alla 

Det verkar som att ChatGPT har en förkärlek till projekt som fokuserar på Web3. Launchpad är ett projekt som ämnar att underlätta övergången mellan Web2 och Web3. Deras plattform kommer göra det möjligt.  

De använder sig av ett peer-to-peer system som kan ta ut låga avgifter. De kommer också använda sig  av NFT-tokens på flera olika sätt. Med hjälp av plattformen kommer investerare få alla verktyg de behöver för att förstå Web3.  

Sammanfattning 

Det finns ingen garanti för att ChatGPT har rätt i sina analyser men detta är projekt med stor potential. Det finns alltså väldigt bra investeringsmöjligheter här.  

 

Friskrivningsklausul: Ovanstående är ett sponsrat inlägg, åsikterna som uttrycks är sponsorns/författarens åsikter och representerar inte Outlook Editorials monter och åsikter.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Must Read