Outlook Spotlight

HelloFresh Prijs, Kosten En Kortingscode

HelloFresh, de nummer 1 aanbieder van kookboxen in Nederland, geniet een groeiende populariteit. Geen wonder: HelloFresh biedt elke week een grote selectie heerlijke maaltijden voor verschillende doelgroepen en overtuigt met hoge kwaliteit.

Advertisement

HelloFresh Prijs, Kosten En Kortingscode
info_icon

De prijs voor de kookboxen varieert afhankelijk van het aantal maaltijden en personen. Wij hebben de actuele HelloFesh prijs onderzocht en vertellen je hoe je kunt besparen op je kookabonnement.

Wat is de prijs voor HelloFresh?

De prijzen voor HelloFresh zijn afhankelijk van het aantal personen en maaltijden per week. Hoe meer personen en maaltijden, hoe goedkoper de kookbox.

Terwijl een portie 6,67 euro kost voor drie maaltijden per week voor twee personen, betaal je slechts 5,70 euro per portie voor vijf maaltijden per week voor twee personen.

Onze HelloFresh test laat trouwens zien dat je de laagste prijs per portie krijgt bij vijf maaltijden per week voor zes personen: Hier is de prijs per persoon slechts 4,30 euro per maaltijd.

Advertisement

Een vergelijking met andere kookboxen laat zien dat de prijzen voor de gerechten heel eerlijk zijn. Omdat je geen grote porties meer in de supermarkt hoeft te kopen om te koken, kun je met de boxen zelfs geld besparen.

info_icon
HelloFresh

HelloFresh prijzen in detail

Hieronder hebben we alle prijzen van de boxen voor je op een rijtje gezet. Ze zijn gesorteerd op het aantal personen en het aantal gerechten per bestelling. De verzendkosten van €5,99 worden bij elke bestelling opgeteld.

HelloFresh prijzen voor 1 persoon

  • Drie menu's per week voor twee personen: 34,00 Euro
  • Vier menu's per week voor twee personen: 41,00 Euro
  • Vijf menu's per week voor twee personen: 46,00 euro

Advertisement

HelloFresh prijzen voor 2 personen

  • Drie menu's per week voor twee personen: 40,00 euro
  • Vier menu's per week voor twee personen: 49,00 euro
  • Vijf menu's per week voor twee personen: 57,00 euro

HelloFresh prijzen voor 3 personen

  • Drie menu's per week voor drie personen: 53,00 euro
  • Vier menu's per week voor drie personen: 66,00 euro
  • Vijf menu's per week voor drie personen: 79,00 euro

HelloFresh prijzen voor 4 personen

  • Drie menu's per week voor vier personen: 63,00 euro
  • Vier menu's per week voor vier personen: 79,00 euro
  • Vijf menu's per week voor vier personen: 94,00 euro

HelloFresh prijzen voor 5 personen

  • Drie menu's per week voor vijf personen: 76,00 euro
  • Vier menu's per week voor vijf personen: 84,00 euro
  • Vijf menu's per week voor vijf personen: 112,00 euro

HelloFresh prijzen voor 6 personen

  • Drie menu's per week voor zes personen: 89,00 euro
  • Vier menu's per week voor zes personen: 109,00 euro
  • Vijf menu's per week voor zes personen: 129,00 euro

HelloFresh Actuele kortingscode

Speciaal voor nieuwe klanten biedt HelloFresh aantrekkelijke kortingscodes die de moeite waard voor je kunnen zijn. Met onze huidige voucher kun je in totaal ruim 85 € besparen. Bovendien worden de verzendkosten van HelloFresh kwijtgescholden voor de eerste bestelling.

Is HelloFresh de moeite waard?

De beste manier om erachter te komen of een abonnement op HelloFresh de moeite waard is, is door te kijken naar de kosten en de geboden service.

Advertisement

HelloFresh is een van de aanbieders van hoogwaardige kookboxen en lijkt misschien wat duurder in vergelijking met de traditionele boodschappen in de supermarkt.

Maar de toegevoegde waarde zit in de speciale kookervaring die met grote betrokkenheid bij de klanten wordt gecreëerd. Hier zijn 8 argumenten die de voordelen van HelloFresh illustreren:

  1. Tijd- en kostenefficiëntie: als HelloFresh-klant bespaar je jezelf lange stops in supermarkten en het vervelende zoeken naar recepten. Selecteer elke week nieuwe gerechten online en ontvang de precies geportioneerde ingrediënten handig thuisbezorgd.
  2. Minder voedselverspilling: HelloFresh minimaliseert voedselverspilling door voorgedoseerde ingrediënten te leveren, wat doelloos winkelen en overtollig eten voorkomt.
  3. Ingrediënten van hoge kwaliteit: De versheid en kwaliteit van de ingrediënten is een kenmerk van HelloFresh, waarbij het merendeel van de producten in biologische kwaliteit wordt geleverd.
  4. Verscheidenheid aan receptopties: HelloFresh biedt elke week meer dan 30 nieuwe recepten, waaronder opties voor veganisten en mensen die een uitgebalanceerd of koolhydraatarm dieet volgen. Het bedrijf is altijd op zoek om zijn aanbod aan te passen aan de uiteenlopende behoeften van zijn klanten.
  5. Langdurige versheid: Dankzij het gebruik van koeltassen en koelverpakkingen en de aanpasbare levertijden blijft het voedsel vers en de koudeketen ononderbroken.
  6. Flexibiliteit: Het abonnementsmodel is aanpasbaar. In geval van afwezigheid, bijvoorbeeld tijdens vakanties, kan het abonnement worden gepauzeerd met een opzegtermijn van maximaal zeven dagen.
  7. Eenvoud van koken: De gebruiksvriendelijke receptkaarten zijn zo ontworpen dat zelfs beginners moeiteloos en succesvol kunnen koken.
  8. Duurzaamheid: Door projecten te steunen om klimaatverandering tegen te gaan en CO₂-uitstoot te compenseren, draagt HelloFresh actief bij aan het verkleinen van haar ecologische voetafdruk.

Advertisement

In het grote geheel biedt HelloFresh niet alleen een handig en tijdbesparend alternatief voor traditioneel boodschappen doen en koken, maar ook een duurzame en hoogwaardige optie voor een verrijkende kookervaring.

HelloFresh Prijs - Onze conclusie

Onze HelloFresh review laat zien dat je niet verkeerd kunt gaan met deze aanbieder van kookboxen. De kosten zijn eerlijk. Voor deze eerlijke prijs krijg je heerlijke, eenvoudige recepten van hoge kwaliteit en de ingrediënten die je nodig hebt, zodat je niet hoeft rond te shoppen en maaltijden hoeft te plannen.

Advertisement

Daarom hoef je zelfs in een stressvol dagelijks leven niet af te zien van het koken van heerlijke en gevarieerde maaltijden. Daarnaast laat de vergelijking zien dat het bedrijf het belangrijke punt van duurzaamheid niet negeert. Daarom kunnen we de HelloFresh Kookbox zeker aanbevelen.

info_icon
HelloFresh

HelloFresh Prijs FAQ's

Wat is de maandelijkse prijs voor HelloFresh?

Het is niet mogelijk om een algemeen antwoord op deze vraag te geven, omdat de kosten variëren afhankelijk van het aantal maaltijden en porties dat je kiest.

Met het flexibele abonnementsmodel van HelloFresh kun je het aantal bestellingen op elk moment aanpassen. Er is geen vaste maandelijkse prijs. De wekelijkse kosten zijn afhankelijk van je individuele selectiecriteria en worden aan het begin van het bestelproces aan je meegedeeld.

Advertisement

Hoeveel kost een HelloFresh kookbox?

De prijzen beginnen bij €39,99 per bestelling en variëren afhankelijk van het aantal maaltijden en personen. De prijs per portie wordt goedkoper naarmate je meer in een box bestelt.

Zijn er vouchers van HelloFresh?

Ja, HelloFresh biedt vouchers aan die een ideaal cadeau zijn. Ze zijn een uitstekend cadeau-idee voor verjaardagen, Kerstmis of gewoon als een mooi gebaar en bieden een welkome afwisseling op traditionele cadeaus zoals sokken of cosmetica.

Het veld voor het invoeren van de vouchercode vind je in het overzicht van het winkelmandje en bij de betalingsopties.

Welke betaalmethoden biedt HelloFresh aan?

Advertisement

HelloFresh accepteert vier verschillende betaalmethoden: directe overboeking, PayPal en creditcard. De betaalmethode van jouw voorkeur wordt automatisch toegepast op alle toekomstige bestellingen.

Is HelloFresh goedkoper dan traditioneel winkelen?

Hoewel de kosten van HelloFresh over het algemeen hoger zijn in vergelijking met boodschappen doen in de supermarkt, rechtvaardigen de hoge kwaliteit van de ingrediënten en de uitstekende service de prijs. De prijs-kwaliteitverhouding is over het algemeen zeer overtuigend.

Is HelloFresh een abonnementsval?

Nee, HelloFresh biedt een flexibel abonnement dat je op elk moment kunt pauzeren of opzeggen. Er is geen langetermijnverplichting en je behoudt de volledige controle over je bestellingen.

Kan ik geld besparen met HelloFresh?

Advertisement

Ja, HelloFresh maakt het plannen van maaltijden en boodschappen voor jou gemakkelijker. Met de kortingen voor nieuwe klanten heb je de mogelijkheid om de service tegen een gereduceerde prijs uit te proberen.

Disclaimer: The above is a sponsored post, the views expressed are those of the sponsor/author and do not represent the stand and views of Outlook Editorial.

Advertisement