Thursday, Nov 30, 2023
×
Outlook.com
×

Pepe Kurs Rusar Till Högsta Kurs Någonsin Medan Investerare Byter Fokus Till Nya Meme Coins

Outlook for Brands

Pepe Kurs Rusar Till Högsta Kurs Någonsin Medan Investerare Byter Fokus Till Nya Meme Coins

Låt oss titta närmare på Wall Street Memes, som är ett renodlat meme coin med 100x potential, och yPredict, som är ett utility token med flera smarta lösningar för investerare. 

När Pepe coin (PEPE) släpptes på kryptomarknaden genom Uniswap i mitten av april, var det inte många som kunde ana att det skulle bli startskottet för en ny meme coin-säsong. 

Pepe coin är ett meme coin, som inte har något mer värde än att det är ett meme som många känner till. Under tidigare bullmarknader är meme coins dock vanligt förekommande, och efter att Pepe coin nådde en marknadsvärdering på runt 1.8 miljarder dollar, är det många som menar att vi är en i en ny meme coin säsong. 

Pepe coin kursen steg alltså med runt 6000% på bara några dagar. Det betyder att de som var tidiga med att köpa pepe coin såg sina pengar öka med 6x i värde. 

Sedan dess har Pepe coin backat, och market cap ligger idag på runt $500 miljoner. Det innebär ett tapp på cirka 70% från den högsta noteringen. De som köpte Pepe coin under de första två veckorna är dock fortfarande plus runt 2200%. 

Det pepe coin visar med detta är att marknaden för meme coins och altcoins är på uppsving, och att bara för att ett meme coin pumpar i början, betyder det inte att direkt kommer att sjunka till 0. 

Pepe coin har med andra ord fortfarande potential att fortsätta öka i värde, och det är inte helt omöjligt att kursen återhämtar sig. Förhoppningsvis är kryptovaluta marknaden äntligen redo för en ny altcoin och memecoin säsong. 

Om du vill hitta nästa pepe coin finns det ett par saker att ha i åtanke. Det kan till exempel vara bra att köpa in sig i en presale, vilket innebär att man kan köpa en kryptovaluta innan den når marknaden. Ungefär som en IPO (initial public offering) på aktiemarknaden. 

Sedan vill man också välja en kryptovaluta som har ett lågt totalt antal tokens. Ju mindre circulating supply, desto mindre pengar behövs för att få kursen att röra på sig. 

Om man vill hitta de riktiga 10-100x kryptovalutorna är det alltså helt nylanserade smallcap kryptovalutor, som helst fortfarande är i presale stadiet. 

Låt oss titta närmare på Wall Street Memes, som är ett renodlat meme coin med 100x potential, och yPredict, som är ett utility token med flera smarta lösningar för investerare. 

1. Wall Street Memes - Ny Kryptovaluta som utmanar pepe coin 

Wall Street Memes är ett färskt tillskott i världen av kryptovalutor, som inbringat närmare över $3 miljoner dollar på under en vecka. Projektet är fortfarande i presale fasen, och experter räknar med att Wall Street Memes kommer att sälja slut på rekordtid. 

Presales är förstadiet till en ICO, eller initial coin offering. En initial coin offering är ungefär samma sak som en IPO, eller initial public offering. 

Skillnaden är att ICO:s genomförs på kryptovaluta marknaden, medan IPO:s enbart sker på aktiemarknaden. 

Likheterna är dock många, och hela poängen med en ICO är att tidiga investerare som vågar ta tidiga risker ska kunna köpa en kryptovaluta till ett billigare pris än de som väljer att vänta till efter ICO. 

Risken är förstås högre, men om man tittar på både Pepe coin och liknande projekt som Love Hate Inu, är det inte ovanligt att kursen ökar med flera hundra, om inte tusentals procent på bara några timmar. 

För att en ICO ska lyckas krävs att det finns en viss hype kring kryptovalutan i fråga. Wall Street Memes är ett perfekt sådant exempel. De har redan en stor community på både Twitter, Instagram och Telegram, med över 400,000 följare på Instagram. 

Många andra nyligen lanserade kryptovalutor som ökat med hundratals procent på bara några timmar hade inte alls samma förutsättningar. Varken Copium eller Spongebob token hade någon nämnvärd följarskara, men ökade ändå med mellan 500-1500% under den första handelsdagen. 

Wall Street Memes är ett renodlat meme coin, och har inget annat värde än att det rider på en våg av hype och fear of missing out. 

Meme coins har en tendens att skapa en så kallad snöbollseffekt, där hype på social media leder till att många blir oroliga för att missa nästa 100x coin. 

Av allt att döma har Wall Street Memes redan satt bollen i rullning, då man på bara 6 dagar samlat in $2.2 miljoner dollar. 

Tack vare sitt stora följe på sociala medier har Wall Street Memes även goda förutsättningar för att listas på större kryptobörsar, som till exempel Binance och Uniswapm. 

Om detta lyckas är det bara fantasin som sätter gränser för hur mycket Wall Street Memes kan klättra i värde. 

Om du missade att köpa Shiba Inu Coin , Pepe coin, Copium, Spongebob token eller någon annan ny kryptovaluta som åkte till månen och tillbaka, har Wall Street Memes goda chanser att bli nästa biljett till månen, och kanske till och med Mars. 

Projektet är som sagt fortfarande i presale stadiet, och ett Wall Street Meme ($WSM) token kostar just nu $0.0265. Vid lansering i Q3 kommer ett $WSM token att kosta $0.037. 

2. DeeLance - Kryptovaluta som underlättar för frilansare 

Vi går vidare med Deelance , som skiljer sig ganska mycket från både Pepe coin och Wall Street Memes. DeeLance är ett "utility token", vilket betyder att det fyller en praktisk funktion, och inte bara är en kryptovaluta som man kan investera i. 

DeeLance underliggande värde går ut på att skapa en decentraliserad plattform, som med hjälp av blockchain-teknik ska förenkla samarbete mellan frilansare och arbetsgivare. 

Projektet har redan samlat in över $1 miljon i presale kapital, och DeeLance grundare räknar med att $DLANCE kommer att listas på Uniswap och andra kryptovaluta börser under Q3. 

Idén med DeeLance är att göra det lättare, billigare och säkrare att både arbeta som frilansare, men också att anställa frilansare. 

Gig och frilans ekonomin är idag värd över 5 miljarder dollar, och förväntas bara bli större. 

DeeLance fungerar som så att när en frilansare accepterar ett uppdrag från en arbetsgivare skapas ett smart kontrakt. Kontraktet täcker allt som ska göras, och under vilken tid. När kontraktet är godkänt av båda parter, betalar arbetsgivaren in pengar till ett escrow system. 

Detta gör att man inte kan blåsa varandra, då pengarna betalas ut först när arbetet är slutfört enligt överenskommelse. 

Sedan är DeeLance betydligt billigare än till exempel UpWork och Freelancer, som tar hutlösa avgifter från både arbetsgivare och frilansare. På DeeLance kostar det 2% i avgift för företag, medans frilansare betalar 10% av sin vinst. 

DeeLance använder även NFT:s på ett smart sätt. När jobbet är slutfört, och frilansaren har skickat in arbetet, får arbetsgivaren projektet som en NFT, vilket är ett bevis på att det är original. 

Frilansaren får även en NFT som styr vilka projekt de genomfört, och för vilka arbetsgivare. Om du frågar mig är detta både en smart och nödvändig lösning för att förhindra bedrägeri och stöld. Det är nämligen vanligt att designers och copywriters fejkar sitt portfolio. 

Sedan finns det också hackers som är villiga att helt skamlöst sno arbeten som någon har betalat för, vilket skapar en marknad för att verifiera ägandeskap med hjälp av NFT:s. 

Målsättningen med DeeLance är alltså att erbjuda en säker marknadsplats där frilansare kan hitta nya gig och frilansarbeten, medans arbetsgivare kan hitta duktiga frilansare med en bevisad arbetshistorik. 

Det är alltså mycket mer än ett meme coin, och många kryptovaluta experter spår en ljus framtid för utility tokens som DeeLance. 

Lyckligtvis är DeeLance fortfarande i presale stadiet, och om man vill göra ett kap kan man idag köpa $DLANCE för bara $0.038, istället för $0.057 som det kommer att kosta vid listning. 

 

Friskrivningsklausul: Ovanstående är ett sponsrat inlägg, åsikterna som uttrycks är sponsorns/författarens åsikter och representerar inte Outlook Editorials monter och åsikter.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement