Outlook Spotlight

Online Sportfogadás - A Legjobb Sportfogadási Oldalak Listája

 Így történik legjobb online fogadási oldalak, sportfogadás platformok kiválasztása! Minden infó egy helyen sportfogadó bónuszok, promóciók, top bukmékerek.

Advertisement

Online sportfogadás oldalak
info_icon

Cikkünk átfogó betekintést nyújt az internetes sportfogadás világába. Ha komolyan érdekel az online sportfogadás, tarts velünk. Megismerheted a top online fogadás oldalakat, a bukmékerek sportfogadás online bónuszválasztékát, illetve, hogy milyen sportokra fogadhatsz különféle piacokon. Mindezek mellett arról is értékes információkat szerezhetsz, miként zajlik az élő fogadás desktopos és mobilplatformon, valamint, hogy mely szempontok alapján válasszuk ki a Magyarországon elérhető fogadási oldalak közül a legjobbakat olvasóink számára – természetesen Téged is beleértve!

Sportfogadás oldalak - A legjobb online fogadóirodák

1. 🥇 bet365  Legjobb fogadási oldal Fogadj most!
2.  🥈 Unibet  Kiváló oddsok fogadáshoz Fogadj most!
3.  🥉 Rabona  Színvonalas élő fogadás Fogadj most!
4.  📺 22Bet  Legjobb élő fogadás oddsok Fogadj most!
5.  ⚽ Campobet  Foci fogadáshoz a legjobb Fogadj most!
6.  ⏳ 20Bet  Gyors nyeremény kifizetés Fogadj most!
7.  🆕 Powbet  Új fogadási oldal Fogadj most!
8.  💰 Dreambet VIP programok Fogadj most!
9.  🎁 Ivibet  Remek üdvölő bónusz Fogadj most!
10.  ☎️ GGBET Kitűnő ügyfélszolgálat Fogadj most!

Advertisement


1. Bet365

info_icon

A bet365 magyar webhelyén online fogadási ajánlatok ezrei várnak. A bet 365 Magyarországon az online sportfogadás világának az egyik legismertebb szereplője. Az angliai gyökerekkel rendelkező bukméker már „időtlen idők óta” elérhető hazánkban, és bárki számára biztosítja egy gyors bet365 regisztráció után a lehetőséget, hogy hozzáférhessen a bet365 által nyújtott, elképesztően jó fogadási ajánlathoz. A bet365 sportfogadás platformján minden adott ahhoz, hogy sikeres online fogadásokat köthess, legyen szó akár a pre-match, vagy az in-play fogadási fajtáról. A bet365 online sportfogadás piacok mennyisége, valamint az igazi pénzes online tétek révén megfogadható sportok száma terén is átlagon felülit nyújt! 

Advertisement

A 100%-osan megbízható bukmékernél a desktopos felület mellett remekbe szabott mobile platform is vár, melynek részét képezi a professzionális bet365 app, amivel bármikor és bárhol tudsz élő és meccsek előtti fogadásokat tenni a legjobb meccsekre magas szorzókon. A bet365-nek az online fogadás rendszere többféle fogadási módot támogat, amelyek között az összes létező rendszer fogadás (system bet) is megtalálható. A bet365 live streaming szolgáltatása szó szerint parádés úgy a minőség, mint a meccsek, sportesemények lefedettsége tekintetében, ami igencsak jó hír, ha Te is a live betting rajongói közé sorolod magad. Mindezek mellett az is elmondható a bet 365 kapcsán, hogy a brit bukméker az iGaming ágazat egyik legjobb ügyféltámogatási rendszerével bír, amelynek munkatársai – például a sportfogadás szekción keresztül – a nap 24 órájában állnak a bet365 magyar ügyfeleinek rendelkezésére. 

2. Unibet

info_icon

Az Unibet a bet365-höz a hasonlóan a legnépszerűbb bukmékerek közé tartozik. Az Unibet magyar webhelyén biztonságos és módfelett kényelmes környezetben tudsz fogadni versenyképes szorzókon a bukméker széleskörű Unibet sportfogadás kínálatának eseményeire. Unibet regisztráció után a Máltán bejegyzett operátor új ügyfeleknek szánt üdvözlő bónuszát is igénybe veheted akár Unibet bónuszkód nélkül is. A sport promóciók között rendszeresen vannak olyan sportfogadás online ajánlatok, amik adott sportesemény-sorozatra, sportra, vagy időszakra vonatkoznak, és remek nyerési lehetőségeket biztosítanak. 

Az Unibet és azon fogadási oldalak táborába tartozik, a melyeknél elérhető a video alapú live streaming funkció, aminek a segítségével élőben tudod követni mindazon sporteseményeket, amikre in-play piacokon szeretnél igazi pénzes élő tétekben fogadni online. A máltai bukméker sportfogadás szekciója mobilplatformon is kiválóan használható, és az olyan funkciók, mint a bankolás, ügyféltámogatási rendszer használata is gyerekjáték általa. A mobilos megoldások része az Unibet app, amivel akárhol tudsz fogadni, és nem mellesleg a sportfogadási oldalak egyik legjobb fogadási appja.
Az Unibet magyar ügyfelként nagyon sokféle csapat- és egyéb sportnak az eseményeire tudsz nap, mint nap remek szorzókon fogadásokat tenni. És a széleskörű sportág lefedettségnek hála, még olyan, a fogadási oldalak legtöbbjénél ritkaság számba menő sportokra is fogadhatsz, mint a pesopallo, a lakrossz vagy a kabaddi.

Advertisement

3. Rabona

info_icon

A Rabona sportfogadás és szerencsejáték szolgáltató szintúgy azon online fogadási oldalak közé sorolható, amik már relatíve régen a magyarországi sportfogadás piac aktív szereplőinek számítanak. A Rabona bet egyik fő ismeréve, hogy igazán remek, intuitív feleületen fogadhatsz rajta – természetesen igazi pénzes tétekben csakis Rabona regisztráció után. A főként fogadásszervezői tevékenységéről ismertté vált Rabona magyar régióban is ugyanazokat a színvonalas szolgáltatásokat nyújtja, mint hazánk határaitól északra és nyugatra. Ennek köszönhetően egyebek mellett jobbnál jobb Rabona bónusz ajánlatok közül választhatsz kedvedre, melyek egyik az új tagoknak járó 100%-os üdvözlő bonus rendkívül kedvező megforgatási felételek mellett vehető igénybe.

A sportfogadó oldalak között is remeknek mondható sport promóciók mellett a Rabona magyar webhelyén olyan egyéb akciók is vannak, amelyekre érdemes lecsapnod, mivel jelentős kedvezményeket nyújthatnak. Az operátor az online fogadási oldalak egyik legjobb VIP-tagsági rendszerében való részvétel lehetőségét is biztosítja a magyarországi ügyfeleinek. Amennyiben a Rabona regisztráció mellett teszed le a voksod, akkor a szokásos sportok mellett izgalmas e-sportokra, virtuális sportokra, valamint még lóverseny futamokra is tehetsz valódi pénzes fogadásokat – ami az igazat megvallva azért nem mondható el a magyar sportfogadó oldalak legtöbbjéről. 

Advertisement

4. 22BET

info_icon

A Kelet- és Közép-Európa szerte nagy népszerűségnek örvendő 22BET magyar webhelye pont ideális lehet számodra, ha olyan sportfogadás szolgáltatót keresel, amelyek a fogadó oldalak legszélesebb piacválasztékát tudja felmutatni. Ugyanis a 22 BET esetében az is visszakézből simán leviszi a borostát, hogy a magyar sportfogadó oldalak egyik legnagyobb volumenű sportesemény kínálatát nyújtja nap mint nap – legyen szó akár élő akár pre-match típusú fogadásokról. A fenomenális sportfogadás online ajánlathoz seperc alatt hozzá tudsz férni. Mivel elég csupán egy villámgyors 22Bet regisztráció, és máris a Bet 22 magyarországi ügyfeli között találod magad! 

Amennyiben a remek fogadási lehetőségek mellett az online sportfogadás bónuszok is megdobogtatják a szíved, akkor egészen biztosan elégedettséggel fog eltölteni annak tudata, hogy a 22BET bónusz felhozatala is átlagon felüli. Az elsődlegesen bukmékerként jeleskedő operátor sportfogadás termékéhez jókora összegű, 100%-os kezdő bónusz érhető el, de emellett többféle egyén sport promóció is van – olyanok is, amik más fogadó oldalak felhozatalában nem lelhetők fel: pl. 22BET bónusz a „sorozatos vesztes fogadásokért”.

Advertisement

Az operátor rendkívül megbízható, kifejezetten jó reputációval bír, és a desktopos felület mellett a 22BET magyar ügyfelei egészen kiváló mobilos platformon is próbára tehetik a szerencséjüket. Amennyiben pedig a mobilbarát webszájt helyett szívesebben fogadnál natív alkalmazással a mobil 22 BET app kétféle változatban is a rendelkezésedre áll: iOS és Android. 

5. CampoBet

info_icon

A CampoBet magyar weboldala igazi kincsesbánya lehet mindazon online sportfogadás rajongóknak, akik labdarúgás fogadáshoz vadásznak igazán jó oddsokra. Ugyanis tény – és ezt a CampoBet vélemények is megerősítik –, hogy a Maltix Limited egyik zászlóshajójának számító bukméker a hazai sportfogadó oldalak vetületében kimagaslóan jó oddsokat kínál a foci fogadás fő piacok szinte mindegyikéhez. De természetesen itt azért még nem állt meg az operátor tudomány, hiszen a CampoBet bónusz választéka is rendkívül jó, amihez Te is bármikor hozzá tudsz férni egy nagyon könnyen és villámgyorsan lebonyolítható CampoBet regisztráció végeztével. 

Advertisement

A CampoBet a magyar online sportfogadás oldalak egyik legelőnyösebb bónuszajánlatát nyújtja az új tagjainak, amit, ha igénybe veszel akkor a sportfogadási oldalak legtöbbjénél elérhető pénzbónusz mellé még jókora összegű Free Betet (ingyenes fogadást is kapsz). Az egyéb ajánlatok is igazán remekek, de a sportesemény és piackínálat kapcsán is elmondható, hogy a legjobb sportfogadó oldalak választékával pariban van. Mindezeken felül a CampoBet ügyféltámogatása is nagyszerű – hozza azt a magas színvonalat, amit a top fogadó oldalak esetében elvárható. 

A mobilbarát megoldásai is jók az MGA-s licenccel büszkélkedő bukmékernek. A CampoBet magyar rendszeréhez elérhető cross platformos mobilbarát reszponzív webszájt zökkenőmentesen fut mind Androidos, mind pedig iOS-es készülékeken.

Advertisement

6. 20Bet

info_icon

A 20Bet azon sportfogadási oldalak egyike, amelyek a TechSolutions (CY) Group Limited szerencsejáték-vállalat érdekkörben tartoznak. A hazai sportfogadás piacon már jó ideje jelen lévő bukméker elég szép felhasználói bázist mondhat magáénak, amit a 20Bet vélemények szerint a korrektségével, és a fogadó oldalak között átlagfelettinek számító pre-match és in-play piacos szorzóival, valamint a remek promóciós felhozatalával ért el. A 20Bet magyar webhelyén a busás üdvözlő ajánlat mellett többféle egyéb sport promóció vár azt követően, hogy letudtad a 20Bet regisztráció procedúráját. 

A kaszinó termékkel is rendelkező operátor webhelyén remekül magyarosított felhasználói felületen lehet fogadni, amihez a fő marketek mellett a 20 Bet több tucatnyi speciális piacot, ázsiai hendikepes fogadási lehetőségeket (labdarúgás meccsekhez), valamint fogadásszerkesztő funkciót és sokféle statisztikai adatot is nyújt. A bukmékernél Bet20 natív mobile sportfogadás alkalmazás is elérhető, ami kétféle változatban áll az online fogadás magyar kedvelőinek szolgálatára: iOS-es, illetve Androidos. Így a reszponzív weboldal mellett bármikor tudsz appal is fogadni online a 22 Bet online sportfogadás részlegében magas szorzókon megtehető sportesemény kimenetelek ezreire. 

Advertisement

A már említett előnyökön kívül az is a 20 Bet mellett szól, hogy az operátor sportfogadó oldalak egyik legjobb sport VIP-programját működteti, aminek a keretében – a 20bet vélemények és a webhely információk szerint – akár 1.7 millió HUF is szerezhető havonta!

7. Powbet

info_icon

A Powbet magyar felhasználójaként a sokféle online sportfogadás piac mellett 30+ sportnak az eseményei, meccsei közül tudod kiválasztani az épp számodra legjobban megfelelőket. A bukméker Powbet promóciós kód nélkül elérhető akciói között jókora kezdő bonus, valamint sok más egyéb a sportfogadási oldalak legtöbbjénél is fellelhető promóció van: pl. reload bónusz, accumulator boost, cashback promó és sport jackpotok stb. A Powbet sportfogadás részlegének használata gyerekjáték a magyar nyelvű kezelőfelületnek és a felhasználók számára ideális kialakítású dizájnnak köszönhetően. 

Advertisement

A Rabidi N.V. népszerű brandjei közé tartozó bukméker a hazai fogadó oldalak viszonylatában jónak számító szorzókkal kínálja a legtöbb pre-match piacos fogadási lehetőséget a Powbet magyarországi webhelyén. A rendszer abszolút biztonságos a fejlett SSL titkosításnak köszönhetően, a bankolás pedig rendkívül egyszerű, mivel a Powbet fizetési módok között a legnépszerűbb e-pénztárcák, valamint többféle bank- és hitelkártyás opció, és még kripto pénzes be- és kifizetési megoldások is találhatók. 

Természetesen más top sportfogadási oldalak példáját követve a Powbet is kiváló mobilbarát megoldásokkal szolgál, amelyek a bukméker reszponzív webszájtján bárki számára elérhetők Powbet regisztráció után. A cross-platformos mobile webhely tabletekkel és okostelefonokkal is baráti viszonyban van, így, ha kedveled az „on the go bettinget”, akkor tutira belopják a szívedbe magukat a legjobb fogadó oldalak szintjének megfelelő mobile kompatibilis Powbetes megoldások!

Advertisement

8. DreamBet

info_icon

A Dreambet a sportfogadási oldalak legtöbbjéhez képest lényegesen szélesebb, választékot nyújt olyan sportokból, amikre máshol nem, vagy csak nagyon korlátozott módon (kevés sportesemény, minimális piackínálat) lehet fogadni online. Ennek köszönhetően a Dreambet magyar webhelyén olyan online fogadás ajánlatok is vannak, aminek keretében sokféle piacon tudsz igazi pénzes tétekben fogadásokat tenni például Netball, teremlabdarúgás, gyephoki, lakrossz, ausztrál futball és kelta foci meccsekre is. A sokféle különleges sortág mellett természetesen Dreambet regisztráció után olyan sportokra is tudsz fogadni, amelyek világszerte nagy ismertséggel és népszerűséggel bírnak, mint a foci, jéghoki, vagy a kosárlabda. 

A Dreambet vélemények alapján a bukméker a hazai iGaming piacon igencsak jónak mondható kezdő sportfogadás online bónuszt nyújt az új tagjainak. Emellett az egyéb Dreambet bónusz ajánlatok, valamint időszakos sport akciók is csábítók, ami miatt nem túlzás azt állítani, hogy a Dreambet szó szerint aranybánya a sport-bónuszvadászok számára. Ami a szorzókat illeti, a buki hozza azt a szintet, amit már megszokhattunk a hazai fogadó oldalak legtöbbje kapcsán. Azaz akadnak kifejezetten magas oddsos fogadás kimenetelek, amiket alacsony margin mellett lehet megtenni. Ugyanakkor élő fogadás ajánlatok esetében gyakran előfordul, hogy adott meccsnek az alakulása függvényében, ha borul a papírforma, akkor a szorzók „elszállnak” – bár tény, hogy ez a sportfogadási oldalak legtöbbje esetében azért ugyanígy van. 

Advertisement

9. Ivibet

info_icon

Az ivibet magyar nyelven elérhető online sportfogadás webhelye meglehet, hogy még olyannyira ismert, mint a listánk elején lévő bukmékereké. Viszont tény, hogy ez az operátor számos területen simán beelőzi a közvetlen piaci versenytársait, amelyek egyike az ivibet sportfogadás terméke. Ugyanis a bukinál ivibet regisztráció után optimális környezet vár minden, a fogadó oldalak világa után érdeklődő magyarországi játékosot. A felhasználói felület kiválóan lokalizált, aminek köszönhetően a navigáció egyszerű. A funkcionalitás terén is remekül teljesít az ivibet, amelynek felhasználóbarát megoldásait nem csak desktopos, hanem mobilos platformon is maximális játékélmény mellett élvezhetik az operátor magyar ügyfelei. 

A megtehető sportok száma bőven 30 fölötti, amelyek között jó pár „egzotikusabb” sportág is van. A piacok és fogadási opciók mennyiségére sem lehet egy rossz szava sem az embernek. De ugyanez elmondható nyugodt szívvel az ivibet bónusz ajánlatok kapcsán is – hiszen a bukméker a sportfogadási oldalak egyik legjobb welcome bonus ajánlatát kínálja, valamint számos olyan sport promóciót, ami a sportfogadó oldalak csak egy részénél lelhető fel. 

Advertisement

Az ivibet szerencsejáték és online sportfogadás szolgáltatónál maximálisan biztonságos, védett környezetben tudsz játszani. A bankolás 100%-osan megbízható ivibet fizetési módok révén zajlik, és az is megállapítást nyert, hogy az operátor a személyes adatok védelmére is kiemelt figyelmet szentel amellett, hogy prémium minőségű ügyféltámogatási rendszert is működtet, ami nem minden piaci szereplőről mondható el a sportfogadási oldalak világában. 

10. GGBET

info_icon

A GGBET is azon sportfogadási oldalak egyike, amelyek manapaság kezdenek ismerté válni a magyarországi online fogadó oldalak kedvelőinek körében. A GGBET sportfogadás terméke igen sokoldalú, és kissé más, mint a klasszikus sportfogadó oldalak megszokott kínálata. Ugyanis a GGBET regisztráció után a hagyományos sportokra való online fogadás mellett temérdek olyan lehetőség is az öledbe hullik, amelyek révén szinte minden ismert, népszerű e-sportnak az eseményeire tudsz fogadni pre-match és in-play piacokon. 

Advertisement

A GGBET bónusz és promóciós ajánlataiban is megmutatkozik, hogy a bukméker rendkívül nagy hangsúlyt fektet az esportokra. A normál üdvözlő GGBET bonus mellett ugyanis olyan sokféle e-sport online sportfogadás promóció található a buki felhozatalában, hogy az embernek szó szerint tátva marad a szája. Emellett egymást érik – kábé havi szinten – a jobbnál is jobb e-sportos és egyéb promóciós akciók, ami bizony a fogadó oldalak csak igen kis része esetében mondható el. A GGBET mindezek mellett remek piacválasztékkal és olyan fogadási kimenetel kínálattal is bír, ami még az ágazat „nagyjainak” is becsületére válnak. Mindezek fényében a GGBET magyar webhelyét nyugodt lélekkel tudjuk ajánlani úgy a kezdő, mint a módfelett tapasztalt, „vérporfi” sportfogadás online rajongóknak.

Advertisement

Fogadási oldalak rangsorolása

Ebben a fejezetben arról kívánunk röviden írni, hogy milyen kritériumokat veszünk figyelembe a legjobb sportfogadó oldalak listájának / rangsorának összeállítása kapcsán. Azaz olyan információkat szeretnénk megosztani veled, amikből világosan kiderül, hogy az esetünkben mik azok a fő / legfontosabb kitételek és elvárások, amelyeket csapatunk online sportfogadás szakértői figyelembe veszenek a bukmékerek – sportfogadási oldalak – felülvizsgálatakor, „átvilágításakor”. 
Az alábbiakban a netes fogadási oldalak kapcsán minden fő szempontot át fogjuk venni fejezetről fejezetre haladva. Tesszük ezt annak érdekében, hogy a cikk végére érve egy komplex, átfogó képet kaphass a fogadó oldalak vonatkozásában támasztott alapvető elvárásinkról. Ebből kifolyólag olyan lényeges témákat veszünk át, mint a sportfogadás oldalak bónusz és promóciós ajánlatai, a működési engedély kérdésköre, valamint a biztonság és adatvédelem – amelyek rendkívül fontos, hogy megfelelő válasszal szolgáljanak az online fogadási oldalak esetébe korunk egyre növekvő internetes biztonsági kihívásaira. 
Természetesen az online sportfogadás apropójából az olyan témák is terítékre kerülnek, mint a bukmékerek mögött álló cégek licence, egyéb tanúsítványai, a sportfogadás termékhez elérhető piackínálat, fogadási opció / sportesemény kimenetel választék. Valamint átfogóan értekezünk arról is, hogy milyen elvárásoknak kell megfelelniük napjainkban az online sportfogadás oldalak döntő többségének Magyarországon például live streaming, ügyféltámogatás, és a fizetési módok sokoldalúsága tekintetében ahhoz, hogy tartani tudják a lépést versenytársaikkal a sportfogadás online kiélezett piacán. 

Advertisement

Online fogadó oldalak licenc és egyéb engedélyei

A megbízhatóság alappillére a sportfogadási oldalak esetében az, hogy rendelkezniük kell legalább egy olyan működési engedéllyel, amelyet az iGaming ágazat egyik hivatalos szabályozó és felügyeleti szerve adott ki – pl. MGA, UKGC, Government of Curacao stb. Emellett az sem „Hátrány”, ha egy adott bukméker olyan sportfogadási oldalak közé tartozik, melyekss egyéb, az ágazatot független módon felügyeli organizációkkal és játékosvédelmi szervezetekkel is szoros kapcsolatot ápol (GamCare, Gamblingtherapy, Gamblersanonymus). 

Az online szerencsejáték szabályozás Magyarországon

A legújabb hatályos magyar jogszabályok értelmében külföldi fogadási oldalak csak abban az esteben folytathatnak online fogadásszervezői tevékenységet Magyarországon, ha megfelelnek az állami szervek által támasztott kritériumoknak. A sportfogadási oldalak esetében a jogalkotó kitér arra, hogy csak azok a külföldi cégek mentesülnek egyelőre a korlátozások és szankciók alól, amelyek EGT (Európai Gazdasági Térségben) bejegyzett szolgáltatónak minősülnek. Elvileg a szabályozás már „él”, és 2023 január 1. óta elindul az online sportfogadás piacának magyarországi liberalizációja. 

Advertisement

Viszont, mint ahogyan a mondás is tartja: minden kezdet nehéz. És ez meglátsunk szerint a sportfogadó oldalak esetében fokozottan igaz. Mert az tény, hogy a liberalizáció révén „papíron” megszűnik az állam által támogatott SZRT monopolhelyzete a hazai online fogadás piacon, viszont sok még a „fehér folt”, ami miatt egyes operátorok kivárnak, hogy letisztuljon a kép, és kiderüljön pontosan, hogy mos akkor ki és milyen feltételek mellett nyújthat teljesen legálisan a fogadó oldalak közül online fogadás-szervezési és szerencsejáték-szervezési szolgáltatásokat Magyarországon. Ugyanakkor a „köztes időszak” nem szabályozott mivolta – ami akár még hosszú évekig is eltarthat – legjobb tudomásunk szerint számos kiskaput nyitva hagyott azon operátorok előtt is, amelyek ugyan legális működési engedéllyel bírnak, de nincsenek letelepedve székhelyileg az EGT-térségben. 

Advertisement

Lényeg, ami a lényeg: jelenleg bárhol, bármelyik elérhető bukmékert kiválaszthatod magadnak a sportfogadási oldalak közül. Az állami szervek nem tudnak (mellesleg már nem is akarnak) szankcionálni. És pusztán annyit „kér” a magyar állam is, hogy a külföldi szolgáltatóknál elért nyereményeid után fizess adót. 

Sportfogadási oldalak bónuszai és promóció

Az online fogadási oldalak többféle sportfogadás promóció és bónusz ajánlattal szolgálnak az új és a már meglévő tagjaik számára. Ezeknek az akcióknak a célja, hogy növelni tudják a már meglévő felhasználóik számát, illetve tartósan meg tudják tartani azokat a játékosokat, akik korábban nyitottak számlát a sportfogadási oldalak egyikén. Tapasztalataink alapján a sportfogadás bónuszok és promóciók kérdése úgy az új, mint a régebbi online játékosok legtöbbjét komolyan érdekli.

Advertisement

Ezért bukméker tesztjeink alkalmával, a legjobb fogadó oldalak kiválasztásakor azt is számításba vesszük, hogy hányféle online sportfogadás bonus érhető el egy adott bukmékernél, illetve, hogy a bónuszoknak milyenek a megjátszási követelményei.

🎁 Unibet: 20,000Ft

🔥 Rabona: 35,000Ft + 4000Ft free bet

💰 22bet: 35,000Ft

🥇 Campobet: 35,000Ft + 4000Ft free bet

Üdvözlő bónusz

A fogadási oldalak mindegyike, amelyek aktívak Magyarországon nyújt az új ügyfeleinek valamilyen formában kezdő vagy más néven üdvözlő bónuszt. Ennek a sportfogadási oldalak körében elterjed bónusznak az elsődleges célja az új felhasználók / tagok „toborzása”. Ebből kifolyólag az ilyen típusú ajánlatok rendszerint igen kedvezők, a megforgatási követelményeiket aránylag egyszerű teljesíteni, amiből adódóan a sportfogadó oldalak új ügyfeleinek legtöbbje élni is szokott a welcome bonus igénylésének lehetőségével. Az üdvözlő bónusz a fogadó oldalak legtöbbjénél 100%-os arányú, de ennél nagyobb mértékűek is vannak – pl. 200%-os welcome offer, vagy több bónuszból álló kezdő bónuszcsomag, amit akár az 1-4 befizetéshez nyújthatnak bizonyos sportfogadás oldalak.

Advertisement

Újratöltési bónusz ajánlatok

Igen gyakori promóció, amivel az online sportfogadás szolgáltatók döntő többségénél találkozhat az ember. A lényege, hogy egy adott összegű egyenlegfeltöltéskor a bukméker bónusz formájában a befizetett összeg egy meghatározott, százalékos arányát jóvá írja a játékosnak a bónuszegyenlegén: pl. az adott befizetés 50%-át. Az újrafelöltési vagy más néven reload bónusz általában – ha on-going promócióról van szó – hétvégi (P-V), vagy hétközi (H-CS) szokott lenni, de megesik, hogy mindkét típusa elérhető az adott bukméker webhelyén.

Free Bet – Ingyenes Fogadás Sport Pormóciók

Az ingyenes fogadások rendkívül népszerűek, mivel a felhasználó a saját pénze kockára tevése nélkül fogadhat általuk. A bukmékerek, fogadó oldalak legtöbbje rendszeresen tart olyan akciókat, amiknek a keretében ingyenes fogadások / Free Betek találnak gazdára. Az ilyen ajánlatoknál a sportfogadási oldalak esetében a fogadás összegét nem, csak a vele elért nyereményt lehet felvenni – a megjátszási követelmények teljesítése után (amennyiben vannak ilyen követelmények).

Advertisement

Cashback bónusz ajánlatok

A sportfogadási oldalak jelentős hányada a cashback bónusz ajánlatokat is felvonultatja a promóciós felhozatalában. Ezek lényeg általában az, hogy egy adott arányát a tétként feltett összegnek az operátor visszaszolgáltatja a játékosnak: pl. egy nagyobb összegű fogadás 10%-át, amennyiben az vesztes. A fogadási oldalak esetlében a cashback bónusz lehet pénzbónusz is, illetve adható Free Bet formájában is, és általában csak minimális megjátszási követelmény vonatkozik rá (pl. 1-2x-es) a fogadó oldalak legtöbbje esetében.

Egyéb bónuszok és sportfogadás promóciók

Az online fogadó oldalak, bukmékerek gyakran adnak speciális bónuszt például a virtuális sportok termékükhöz, de olyan sport promócióik is vannak, mint például az online sportfogadás tippversenyek, amelyek esetében a legjobb eredményeket elérők értékes nyereményekben sportfogadás jackpotokban részesülnek (pl. azok, akik labdarúgás akciónál az 1X2 piacon a legtöbb helyes tippet adják). 

Advertisement

VIP-tagság és pontgyűjtési rendszerek

A VIP-tagság – legyen szó a sportfogadási oldalak bármelyikéről – nagyon sok előnnyel jár. Mivel, ha VIP tag vagy, idővel, magasabb szintre lépve rendkívüli kedvezményekből részesülhetsz, mint a nagyobb kifizetési limitek, többféle személyre szabott bónusz, kedvezményes akciók, számlamenedzser stb. A pontgyűjtési rendszer – is – arra lett „kitalálva”, hogy erősítse a felhasználók adott operátor webhelye iránti lojalitását: az igazi pénzes tétek után járó pontokat a fogadó oldalak platformjain be lehet váltani különféle kedvezményekre (pl. a SHOP részlegben), de esetenként még a bónuszok megforgatási követelményei is csökkenthetők általuk a sportfogadási oldalak legtöbbjeinél.

Sportfogadó oldalak által biztosított fizetési módok

Advertisement

Ma már a sportfogadási oldalak majd’ mindegyike az összes népszerű fizetési megoldást biztosítja a magyar ügyfelei számára is, aminek hála nem csak 3-4 opció közül tudnak a hazai játékosok választani, ha online bankolásra kerül sor. 
•    A fogadó oldalak fizetési megoldásai között napjainkban is rendkívül elterjedtek az e-pénztárcák, mint a NETELLER, Skrill / Skrill 1-Tap, MiFinity, Jeton Wallet, eZeeWallet, AstroPay. 
•    A kripto pénzek népszerűségének növekedése is vitathatatlan, ezért a fogadási oldalak között egyre több olyan akad, aminél ilyen típusú megoldásokkal is lehet intézni a be- és kifizetéseket (pl. BTC, XRP, DAI, ETR, LTC stb.).
•    A különféle bank- és hitelkártyák a mai napig kedveltek (VISA, mastercard, maestro, cirrus), és egy ideje már a Revolut (mastercard / VISA) is használható több bukméker webhelyén bankoláshoz.
•    A Pay via Bank, valamint a normál banki átutalás is elérhető az online sportfogadás szolgáltatók szinte bármelyikénél, mint ahogyan az olyan bevált módszerek, mint a paysafecard, vagy a SOFORT.

Advertisement

Természetesen a felsoroltak mellett egyéb, teljesen biztonságos be- és kifizetési megoldások is vannak a fogadási oldalak platformjain. Bizonyos szolgáltatóknál mobilos fizetés is lehetséges (pl. Apple Pay vagy G-Pay), és a mai napig akad olyan bukméker, ami a PayPal depozitokat is elfogadja. Ami minket illet, minden esetben felmérjük a fogadó oldalak megítélésekor, hogy hányféle fizetési opciót biztosítanak, valamint annak is alaposan utánajárunk, mennyire könnyű a bankolást az adott operátor magyarországi webszájtján. A sportfogadási oldalak esetében mindezek mellett azt is minden alkalommal ellenőrizzük, hogy az adott bukmékerek fizetési rendszerének használata ingyenes-e a tagoknak, vagy sem – hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy egy operátor felszámít-e, és ha igen, milyen mértékű tranzakciós díjat, jutalékot, vagy egyéb költséget.

Advertisement

Mobil sportfogadás megoldások áttekintése

A sportfogadás az okoskészülékek fejlődésének és térnyerésének eredményként egyre inkább kezd áttevődni a mobilplatformra. Az online sportfogadás szolgáltatók természetesen mindezzel tisztában vannak, és igyekeznek a felhasználói igényeknek megfelelni: egyre jobb és jobb minőségű mobilbarát weboldalakkal rukkolnak elő, de a fogadási oldalak egy jelentős hányada natív mobil sportfogadás alkalmazással is rendelkezik, ami kivétel nélkül kétféle változatban szokott elérhető lenni: Android és iOS. A sportfogadó oldalak áttekintés alkalmával természetesen azt is minden egyes alkalommal számításba vesszük, hogy az adott bukméker milyen mobilbarát megoldásokat nyújt az ügyfeleinek. Mit tud példának okáért a reszponzív webszájtja, mennyire egyszerű a használhatósága és funkcionalitás terén megfelel-e napjaink felhasználói igényeinek. 

Advertisement

🏆 Legjobb fogadási alkalmazás: bet365 app

👾 Nagyszerű alkalmazás Androidhoz: Rabona app

📱 iPhone fogadási alkalmazás: Unibet app

📺 Élő sportfogadási alkalmazás: Campobet app

Azon sportfogadási oldalak esetében pedig, amelyek rendelkeznek olyan natív mobile applikációval, ami böngészőfüggetlen működésre képes telepítés után, értelemszerűen az adott sport app-ban rejlő lehetőségeket, funkciókat is felmérjük, egyebek mellett fogadási oldalak kapcsán azt is számításba véve, hogy mennyire stabil a mobile alkalmazás működése (bugmentesség), és milyen mértékű a rendszerigénye.

Milyen sportok érhetők el igazi pénzes fogadásokhoz

A fogadó oldalak esetében az egyik legfontosabb tényező a sportág kínálat. A mai bukmékerek – részben a komoly piaci harc miatt – napjainkban már rendkívül széles sportág választékkal rukkolnak elő, és egyre több olyan található a fogadási oldalak között, ami sokféle „különleges” sportnak a meccseire, összecsapásaira is biztosít fogadási lehetőségeket – pl. olyan sportokra, mind a pesopallo, darts, snooker, kabaddi, badminton, hurling, ausztrál futball, kelta foci, jéglabda, gyephoki, netball. Természetesen az „egzotikumok” számító sportok mellett azért még mai is azok a sportágak jelentik a bukmékerek fő bevételforrását, amire a sportfogadási oldalak felhasználóinak legtöbbje rendszeresen fogad – pl. labdarúgás, kosárlabda, asztalitenisz, tenisz, amerikai futball, krikett, rögbi, jéghoki, röplabda stb. De mindezek mellett fontos az e-sport választék, valamint még az is, hogy az adott bukinál virtuális sportokra is lehessen fogadni. 

Advertisement

A fogadási oldalak kínálatában lévő sportágak mennyisége mellett azt is figyelembe vesszük a fogadó oldalak kapcsán, hogy mennyi a megtehető sportesemények száma (napi, heti és havi bontásban), valamint, hogy egy adott buki esetében a fogadószelvényen a single és a kombi betek mellett biztosítva van-e a rendszer fogadások lehetősége (sőt manapság már azt is érdemes számításba venni, hogy az egyre trendibb „IF Bet” opció adott-e), és elérhető-e például a cash-out funkció.

Élő fogadás funkció és Live Streaming szolgáltatás felmérése

A világhálón fellelhető, Magyarországon online sportfogadási oldalak esetében az élő fogadás / live betting lehetősége már hosszú ideje alapvető dolognak számít. Észrevételeink alapján a fogadó oldalak döntően saját szekciót biztosítanak a sportfogadás webhelyükön az élő fogadások számára. De akadnak azért olyanok és a fogadási oldalak között, amelyeknél nincs elkülönített LIVE részleg / szekció, ami – főként kezdő sportfogadás rajongók esetében – megnehezítheti az online sportfogadás platform használatát. Pont emiatt az élő fogadás funkciót is minden alkalommal kellő alapossággal vesszük górcső alá, és ha már élő fogadás, akkor az annak elengedhetetlen „tartozékának” számító live streaming / élő közvetítés funkciót / szolgáltatást is minden esetben leteszteljük a fogadási oldalak esetén. 
Az élő fogadás mellé a fogadási oldalak legtöbbje manapság az úgynevezett Virtuális Mező / Virtuális Pálya (VR-Field) alapú animációs streaminget alkalmazza, amin közel valós időben lehet követni egy adott, a felhasználó által előzetesen kiválasztott sportesemény fő mozzanatait. A VR-Field minősége természetesen nem mellékes, valamint az is számít, hogy az animációra épülő közvetítés mellett nyújt-e a VR-Field, és ha igen, akkor milyen jellegű / minőségű élő statisztikai adatokat. Amennyiben az adott sportfogadás szolgáltató klasszikus video streaminget alkalmaz, úgy abban az esetben is teszteljük a minőséget mind desktopos, mind mobile platformon.

Advertisement

Mire lehet számítani ügyféltámogatás terén?

Amit első körben megvizsgálunk az ügyféltámogatás kapcsán a fogadó oldalak estében az a GYIK szekció (FAQ) – rendelkezik-e egyáltalán az adott operátor ilyen részleggel, ha igen hány kérdése van benne releváns válasz, a válaszok / kérdések elérhetők-e magyar nyelven, milyen a GYIK felépítése (pl. kategorizált-e vagy sem).

Ha a GYIK kérdést megvizsgáltuk, csakis ezt követően térünk át a további ügyféltámogatási elérhetőségek tesztelésére, ami a sportfogadási oldalak esetében manapság az e-mail-címes és az online chates opciót szokta jelenteni. Ugyanis egyre ritkábban találkozni telefonszámos elérhetőséggel és / vagy online üzenetküldő űrlapos kapcsolatfelvételi megoldással a fogadási oldalak magyar nyelvűplatformjain. 

Advertisement

A fogadási oldalak ügyfélszolgálati támogatásnak minőségét két alapvető szempont szerint határozzuk meg: kompetens személyek válaszolnak-e a feltett kérdésekre kell szaktudás birtokában, avagy sem, illetve, hogy mennyit kell az embernek várnia, mire kapcsolatba tud lépni egy hús-vér agenttel chaten, valamint e-mailen keresztül. Az udvariasság kérdését is természetesen figyelembe szoktuk venni a sportfogadás portálok, fogadási oldalak kapcsán, bár az igazság az, hogy napjainkban már nemigen találkozni olyan agentekkel, akik nem képesek kellően udvariasan kezelni még a legproblémásabb ügyfeleket is.

GYIK

Melyek a legbiztonságosabb online fogadási oldalak? 

Azok a legjobb fogadási oldalak, amelyek rendelkeznek hivatalos működési engedéllyel (esetleg egyéb tanúsítványokkal), megfelelő titkosítást alkalmaznak, és szigorú adatvédelmi politikát követnek. Az legjobb sportfogadás oldalak / fogadási oldalak listánkon található operátorok mindegyike tökéletesen biztonságos.

Advertisement

Legális Magyarországon az online sportfogadás fogadási oldalak webhelyein? 

Igen, teljesen legális a fogadási oldalak használata – azaz teljesen jogszerű az online sportfogadás Magyarországon.

Hogyan vehetem ki a nyereményeim fogadási oldalról?

Az mindig attól függ, hogy az adott bukméker milyen kifizetési módokat nyújt. A nyeremények kifizetést a megfelelő menün keresztül tudod lebonyolítani a kiválasztott kifizetési megoldás űrlapjának kitöltésével.

Lehet mobilkészülékkel is fogadást tenni fogadási oldalak platformjain?

Természetesen, igen. Mobilkészülékekkel a fogadási oldalak mobilos platformján tudsz fogadni.

Advertisement