Outlook Spotlight

Lainaa 10000 Euroa Ilman Vakuuksia Tai Takaajia Heti Tilille

Vakuudeton kulutusluotto on paras vaihtoehto kun tarvitset rahaa heti tilille yllättävien menojen kattamiseen. Tässä artikkelissa kerromme, mistä 10 000 euron lainaa kannattaa hakea.

Advertisement

Lainaa 10000 euroa ilman vakuuksia
info_icon

Kun tarvitset 10000€ lainaa heti tilille , on vakuudeton laina paras vaihtoehto. Vakuudeton laina eli kulutusluotto maksetaan tilille arkisin klo 7-23 välisenä aikana yleensä heti tilille, jonka jälkeen voit käyttää rahoja haluamallasi tavalla.

Hae lainaa näiltä yhtiöiltä, kun tarvitset 10 000 euroa lainaa heti käyttöön

Edellä mainittujen yhtiöiden kautta voit hakea vakuudetonta 10000 euron lainaa vain muutamassa minuutissa. Bank Norwegiania lukuunottamatta kaikki palvelut ovat lainankilpailutuspalveluita, joiden kautta voit hakea lainaa kymmenistä rahoituslaitoksista yhdellä hakemuksella. Laintarjousten saamisen jälkeen voit valita itsellesi sopivimman lainan haluamaltasi pankilta tai rahoituslaitokselta.

Kun lainapäätös on hyväksytty ja olet valinnut sopivimman lainatarjouksen, maksetaan laina tilille yleensä välittömästi. Huomaathan, että lainaa ei kuitenkaan makseta öisin 23-07 välisenä aikana, eikä viikonloppuisin.

Advertisement

Voit kuitenkin hakea lainaa mihin aikaan tahansa, minä päivänä tahansa. Ainoastaan lainan maksu pankkitilille tapahtuu vain 07-23 välisenä aikana arkisin.

Ohjeet - näin haet vakuudetonta lainaa 10000 euroa

10000 euron vakuudettoman lainan hakeminen netissä on yllättävän helppoa. Tässä kohtaa käymme läpi vaiheet lainan hakemiseen.

Täytä lainahakemus

Ensimmäisenä vaiheena lainan hakemisessa on luonnollisesti lainahakemuksen täyttäminen. Lainahakemuksella kysytään perustietoja kuten nimeä, osoitetta ja henkilötunnusta. Tämän lisäksi hakemuksella täytyy yleensä kertoa myös ammatti, tulotaso ja mahdollisesti tietoa omistuksista, kuten asunnosta. Täytä tiedot todenmukaisesti ja rehellisesti, sillä mm. tulotason joutuu yleensä todistamaan palkkakuitilla ja/tai verotuspäätöksellä.

info_icon

Vertaa lainatarjoukset ja perehdy lainaehtoihin

Kun olet täyttänyt lainahakemuksen, saat yleensä lainatarjouksia muutamassa minuutissa. Useimmat suosituimmat palvelut lainan hakemiseen ovat kilpailutuspalveluja, joiden kautta voi hakea lainaa jopa kymmenistä eri rahoituslaitoksista yhdellä hakemuksella. Tällaisessa palvelussa saat yleensä lainatarjouksia useista eri paikoista muutama minuutti lainahakemuksen lähettämisen jälkeen. Mikäli taas haet lainaa yksittäiseltä rahoituslaitokselta, saat yleensä vain joko yhden lainatarjouksen tai hylätyn lainapäätöksen.

Advertisement

Lainatarjousten kohdalla kannattaa lainan ehtoihin ja kuluihin perehtyä huolella. Eri yhtiöt tarjoavat erilaisia ehtoja, ja lainan kulut saattavat vaihdella. Tutustu siis lainatarjouksiin huolella.

Valitse lainatarjous

Kun olet tutustunut lainatarjouksiin ja löytänyt tarpeisiisi sopivimman lainan, on aika hyväksyä lainatarjous. Lainatarjouksen hyväksyminen on helppoa ja nopeaa, mutta monesti 10 000 euron lainan kohdalla on toimitettava palkkakuitti ja/tai verotuspäätös, joiden avulla rahoituslaitos voi olla varma nykyisestä tulotasostasi. Liitteiden käsittely vie yleensä hetken, joten aina lainaa ei saa tilille aivan välittömästi.

Kun mahdolliset liitteet on käsitelty, maksetaan laina yleensä heti tilille. Näin voit saada 10 000 euron lainan tilille jopa samana päivänä kun täytät lainahakemuksen.

Mistä löytyy halvin 10 000 euron laina?

Halvin 10 000 euron laina löytyy, kun kilpailutat lainat lainakilpailutuspalvelun kautta. Kilpailutuspalvelun kautta voit hakea lainaa yhden hakemuksen avulla kymmenistä eri rahoituslaitoksista.

Palvelujen käyttö on helppoa: täytä vain yksi lainahakemus ja odota muutama minuutti, ja saat lainatarjouksia useilta eri rahoituslaitoksilta. Tämän jälkeen voit vertailla lainatarjouksia ja valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Lainan hakeminen kilpailutuspalvelun kautta ei myöskään sido sinua mihinkään, vaan voit yksinkertaisesti katsoa millaisia tarjouksia saat, ja jättää lainan nostamatta mikäli lainatarjoukset eivät sovi sinulle.

Mistä saan lainaa 10000 euroa lainaa ilman vakuuksia nopeiten?

10000 euron lainan saa nopeiten hakemalla vakuudetonta lainaa seuraavista palveluista:

Advertisement

Edellä mainittujen palvelujen kautta voit saada 10 000 euroa lainaa parhaimmillaan samana päivänä.

Mihin vakuudetonta 10000 euron lainaa voi käyttää?

Vakuudetonta 10000 euron lainaa voi käyttää mihin tahansa. Toisin kuin useita vakuudellisia lainoja kuten asuntolainaa tai autolainaa, vakuudetonta lainaa voi käyttää mihin käyttötarkoitukseen tahansa. Voit siis halutessasi nostaa lainaa vaikka lomamatkaa varten.

info_icon

Vaikka vakuudettoman lainan voi käyttää mihin tahansa, on kuitenkin järkevää miettiä lainan todellista tarvetta. Olipa kyseessä sitten kodin remontti, unelmaloma tai vaikkapa auton hankinta, on tärkeää muistaa lainan takaisinmaksu ja suunnitella budjetti sen mukaan.

Kuka lainaa voi hakea?

Lainaa voi hakea kuka tahansa 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen, jolla on pankkitili Suomessa. Jotkin rahoituslaitokset voivat poiketa ehdoista – esimerkiksi Bank Norwegianilta lainaa voi hakea vasta, kun on täyttänyt 23 vuotta.

Advertisement

Vaikka moni palvelu tarjoaa lainaa 18-vuotiaille, on syytä huomioida, että mitä nuorempi hakija, sitä tiukemmat ehdot lainan myöntämiselle saattavat olla. Usein myös lainan suuruus vaikuttaa siihen, mitä ehtoja lainanhakijalta vaaditaan.

Voinko saada lainaa 10 000 euroa ilman vakuuksia?

Kaikki hakijat eivät saa lainaa 10000 euroa. Lainan saamiseksi sinulla tulee olla riittävän suuret ja vakaat tulot. Tämän lisäksi rahoituslaitokset ottavat huomioon myös muita yksilöllisiä tekijöitä lainahakemuksen käsittelyssä. Lainaa voi kuitenkin aina hakea ja katsoa, myöntävätkö rahoituslaitokset lainaa juuri sinulle.

Maksuhäiriömerkintä on useimmiten selkeä este lainan saamiselle.

Mikäli omat tulot eivät ole kovin suuret, voi lainaa hakea myös yhteishakijan kanssa. Kahdestaan suuremman lainan saamiselle on paremmat todennäköisyydet, sillä toinen hakija pienentää luotonantajan riskiä.

Advertisement

Millaiset 10000 euron lainan korot ja kulut ovat?

10 000 euron lainan korot ja kulut vaihtelevat merkittävästi eri rahoituslaitosten sekä eri lainanhakijoiden kesken. Lainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen, joten jokaisen henkilön yksilölliset lainan korot ja kulut selviävät vasta lainahakemuksen täyttämisen jälkeen.

info_icon

Lainan korot ja kulut kannattaa aina vertailla ennen lainatarjouksen hyväksymistä. Koska korko on aina henkilökohtainen, kannattaa lainat aina kilpailuttaa. Voit saada lainatarjouksia merkittävästi eri suuruisilla koroilla ja kuluilla kuin vaikkapa ystävästi.

Kuinka nopeasti 10 000 € laina maksetaan tilille?

Useimmat rahoituslaitokset maksavat lainan tilille heti. 10000 euron laina on siis mahdollista saada käyttöön välittömästi, jopa muutamassa minuutissa.

Kuinka pitkä lainan takaisinmaksuaika on?

Advertisement

10000 euron lainassa takaisinmaksuaika on yleensä 1-15 vuotta, mutta joissain tapauksissa jopa 20 vuotta. Muistathan, että vaikka pidempi laina-aika pienentää kuukausittaista maksuerää, se kohottaa lainan kokonaiskuluja. Tämä johtuu siitä, että korkoa maksetaan lainasta pidempi aika.

Voinko saada lainaa 10000 euroa ilman liitteitä?

Joiltain rahoituslaitoksilta on mahdollista saada 10 000 euron laina myös kokonaan ilman liitteitä, kuten palkkatodistusta tai verotuspäätöstä. Tämä nopeuttaa lainaprosessia huomattavasti - yleensä päätös lainan myöntämisestä tehdään tällöin täysin automaattisesti, ja lainapäätös sekä laina on mahdollista saada muutamassa minuutissa.

info_icon

Millaisilla tuloilla voi saada lainaa 10 000 euroa?

10 000 euron lainaa varten kuukausitulosi tulee yleensä olla useita tuhansia euroja. Tarkkaa summaa on mahdotonta kertoa, sillä lainapäätökseen vaikuttaa myös mm. työsuhteen kesto, menot, sekä muu varallisuus. Lainapäätös on aina yksilöllinen, jonka vuoksi lainaa täytyy aina itse hakea ennen kuin on mahdollista tietää, voiko tietyn suuruista lainaa saada.

Advertisement

Millainen vakuudeton laina minun kannattaa valita?

Kun haet lainaa 10000 euroa, kannattaa erilaisiin lainatyyppeihin tutustua. Tässä yleisimmät

Vakuudettoman lainan hyödyt ja haitat

Miksi valita vakuudeton laina?

Vakuudeton laina tarjoaa joustavuutta, koska et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Se on usein nopeampi prosessi, sillä vakuuksien arvioimista ei tarvita, ja voit hakea lainaa netissä milloin tahansa.

Parhaimmillaan 10 000 euroa lainaa on mahdollista saada tilille jopa lähes välittömästi lainahakemuksen lähettämisen jälkeen.

Vertailu: vakuudeton vs. vakuudellinen laina

Vakuudellinen laina yleensä tarjoaa matalamman koron, koska lainanantajalla on vähemmän riskiä. Vakuudeton laina taas on joustavampi ja nopeampi hakea, mutta saattaa tulla kalliimmaksi koroissa ja kuluissa.

Milloin vakuudeton laina ei ole paras vaihtoehto?

Advertisement

Jos sinulla on tarjota vakuuksia ja tarvitset lainaa pitkällä takaisinmaksuajalla tai suurta summaa, vakuudellinen laina voi olla edullisempi vaihtoehto. Yleensä vakuudellista lainaa haetaan asunnon tai auton hankintaan, mutta myös vakuudellista kulutusluottoa on mahdollista hakea.

Lainan ottamisen riskit

Kun otat lainaa, on olemassa riski, ettei sinulla ole tulevaisuudessa kykyä maksaa sitä takaisin, mikä voi johtaa lisäkuluihin ja merkintään luottotiedoissasi. Mieti siis aina tarkkaan, pystytkö maksamaan lainaa takaisin ajoissa. Omaa taloutta ei kannata myöskään koskaan suunnitella liian tiukaksi, vaan yllättäviä menoja varten täytyy aina olla puskuria. Laina-ajan valinnassa kannattaa huomioida, kuinka suurta kuukausierää pystyy realistisesti maksamaan takaisin.

Vastuuvapauslauseke: Yllä oleva on sponsoroitu viesti, esitetyt näkemykset ovat sponsorin/tekijän näkemyksiä eivätkä edusta Outlook Editorialin kantaa ja näkemyksiä.

Advertisement

Advertisement