Sunday, Sep 24, 2023
×
Outlook.com
×

Kryptovarning: Bitcoin Kursens Återhämtning Kan Skifta Traders Till Dessa Altcoins

Outlook for Brands

Kryptovarning: Bitcoin Kursens Återhämtning Kan Skifta Traders Till Dessa Altcoins

Det finns även andra altcoins som ser ut att visa upp en positiv kurva. Här kommer fyra av de bästa alternativen.  

Många kryptovalutor går neråt men Bitcoins kurs och flera andra altcoins är mer stabila. Bitcoin ligger stabilt runt $26,000 och många analytiker försöker nu förutspå vart kursen ska ta vägen.  

När Bitcoin kursen sjunker drar de också med sig fler kryptovalutor i fallet. Om Bitcoin istället börjar återhämta sig börjar traders se sig om efter andra alternativ.  

Så ser prognosen ut för Bitcoin 

Det pågår just nu intensiva debatter i USA om att höja landets skuldtak. Det är mindre än en vecka kvar till deadline. Ingen analytiker vet ännu hur kryptobranschen kommer påverkas av denna konflikt.  

Bitcoin har börjat återhämta sig och är en av få kryptovalutor som visar en positiv uppgång. De når dock inte upp till sin senaste toppnotering på $27,959. Det finns därför en chans att Bitcoin kurs dippar under $25,000.   

Det finns även andra altcoins som ser ut att visa upp en positiv kurva. Här kommer fyra av de bästa alternativen.  

1. Cardano ($ADA) 

Cardano har varit på nedgång ett tag men ser nu ut att vara på väg uppåt igen. Det är en klimatsmart kryptovaluta som är känt för sitt proof-of-stake system. Just nu ligger priset runt $0,38 och förväntas fortsätta uppåt.  

Det finns också vissa analytiker som säger att priset kan vara på väg nedåt och hamna runt $0,30. I bästa fall så får $ADA lite momentum och rör sig uppåt $0,40. Det går att köpa Cardano på flera olika kryptoplattformar som Kriptomat och nätmäklare som Avanza.  

2. yPredict ($YPRED) 

yPredict förutspås bli ett värdefullt verktyg för kryptotraders tack vare sin handelsplattform som styrs av AI-teknologi. De nådde nyligen en milstolpe när de samlade in $1,75 miljoner under sin presale. Plattformen ska kunna förutspå förändringar på kryptomarknaden och ge traders ett värdefullt övertag.  

Plattformen har en egen token som heter $YPRED och denna är grunden för hela ekosystemet. Analytiker har stora förväntningar på denna plattformen och det kan bli en av de hetaste altcoinen 2023. Plattformen förväntas gå live i slutet av 2023.  

3. DeeLance ($DLANCE) 

Frilans ekonomin är här för att stanna och det är något kryptobranschen har lagt märke till. DeeLance är en Web3-plattform som vill ta bort mellanhänder som Upwork och Fiverr. DeeLance har redan samlat in $1 miljon i sin presale för sin token $DLANCE

De nuvarande plattformarna för frilansare är ofta dyra och krångliga. DeeLance gör att både frilansare och arbetsgivare får mer kontroll. Tack vare NFTs finns det inte heller någon risk för att någon stjäl ditt arbete.  

Priset för $DLANCE ligger just nu på $0,033 och kommer snart gå upp till $0,038. När DeeLance noteras på kryptoplattformar kommer priset vara $0,057.  

4. Uniswap ($UNI) 

Uniswap är en kryptovaluta som historiskt sett haft det ganska kämpigt. Just nu ligger värdet runt $5 trots mycket aktivitet kring kryptovalutan. Uniswap är faktiskt den dominerande DEX-plattformen för tillfället.  

Eftersom Uniswap har haft en trög period finns det många analytiker som tror att trenden är på väg att vända. Den tidigare nedgången kan bero på att deras kurs har följt efter Bitcoin. Varje gång Bitcoin faller under $27,000 har Uniswap gått under $5. Kryptomarknaden är alltid volatil och det finns stora möjligheter för Uniswap att gå upp i pris.  

 

Friskrivningsklausul: Ovanstående är ett sponsrat inlägg, åsikterna som uttrycks är sponsorns/författarens åsikter och representerar inte Outlook Editorials monter och åsikter.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Must Read