Wednesday, Oct 04, 2023
×
Outlook.com
×

Odds Uden Om Rofus - Bookmakere Uden Dansk Licens

Outlook for Brands

Odds Uden Om Rofus - Bookmakere Uden Dansk Licens

På internettet kan du placere sportvæddemål hos danske bookmakere og udenlandske betting sider. Her på siden fokuserer vi på odds sider uden dansk licens og hvordan du finder frem til de bedste valgmuligheder på internettet. Ikke alene fremhæver vi nogle af de bedste odds sider, vi fortæller dig også om hvad alle spillere bør være opmærksom på, når der spilles på fodbold, håndbold, golf og andre sportsgrene.

Bookmakere Uden Dansk Licens
Bookmakere Uden Dansk Licens

Bedste udenlandske bookmakere uden dansk licens

Alle Bookmakere uden dansk licens & Uden om Rofus - SE HELE LISTE & SPIL NU (Den opdateres ugentligt, 15+ bettingsider)

 1. BetiBet- 100% op til 1500€ Bonus + Glimrende odds
 2. ZotaBet- Casino & Betting med op til 100€ Free Bet
 3. EmirBet– 100% op til 100€
 4. Zodiac Bet- 100% op til 100€
 5. PriBet- 100% op til 100€
 6. Betonic- 100% op til 100€ / 25€ Gratis Væddemål
 7. BetTilt– 100% op til 500€
 8. MelBet– 100% op til 700 DKK

Sådan Kan Du Spille Hos En Udenlandsk Bookmaker

Du kan hurtigt komme i gang med at spille hos de bedste bookmakere uden dansk licens. Faktisk er det typisk hurtigere sammenlignet med dansk licens bookmakere. Det skyldes at du ikke behøver at indtaste dit MitID i forbindelse med din tilmelding på betting sites, som ikke har licens fra Spillemyndigheden i Danmark. Normalt byder oprettelsen kun på følgende trin nedenfor.

Trin 1: Vælg En Udenlandsk Betting Side

Først skal du vælge den platform, hvor du ønsker at spille. Du kan passende klikke dig videre fra denne side til nogle af de bedste udenlandske betting sider, som er tilgængelige for dig.

Trin 2: Opret Din Konto

På spillesiden skal du bare finde tilmeldingsknappen og oprette din konto. Det gode ved de udenlandske spillesider uden dansk licens er at du normalt ikke behøver at indtaste mange oplysninger i forbindelse med tilmeldingen. Flere gange kan du slippe afsted med blot at indtaste e-mailadresse og ønsket adgangskode.

Trin 3: Indbetal og Få Bonus

I det tredje trin skal du normalt gennemføre dit første indskud. Her skal du overføre penge og blandt andet opfylde minimumskravet for indbetaling. På visse spillesider skal du også indtaste en bonuskode, men mange bookmakere giver dig mulighed for at tilmelde dig med velkomstbonus uden en promokode.

Trin 4: Spil På Sport

I det sidste trin kan du komme i gang med at placere dine sportsvæddemål. Husk på eventuelle bonusbetingelser for din velkomstbonus. Der kan være krav til minimum odds og gennemspilskrav, som er vigtige, før du kan udbetale eventuelle gevinster.

.

Mange Online Betting Muligheder Uden MitiD

Når det kommer til udenlandske odds sider og odds uden om ROFUS, skal du ikke bekræfte din identitet med MitID. Det er det som tidligere hed NemID. Altså er der også taler om online væddemål uden NemID. Der er spillere, som føler at det er nemmere ikke at skulle verificere med MitID hver gang. Måske kan det også være at du føler dig mere sikker ved ikke at forbinde dit MitID til bookmakeren. Dog bør du huske på at der er tale om høje sikkerhedsniveauer med online odds uden ROFUS, så længe at de udenlandske spilletider har et licens udstedt. Det kigger vi mere på nedenfor.

Form For Licens På Betting Sider Uden Dansk Licens

Der findes flere forskellige betting sites, som ikke hører under den danske spillelovgivning. Generelt kan det deles op i spillesider inden og udenfor den Europæiske Union. Nedenfor gennemgår vi nogle af de sider uden dank licens, hvor du kan spille på sport.

Malta Gaming Authority

En af de mest populære valgmuligheder, når en person ønsker at spille hos bookmakere uden dansk licens, er MGA betting sider. Det skyldes at det er inden for den Europæiske Union. Altså kan du blandt andet nyde fordele som fx skattefrie gevinster. Desuden skal de overholde de europæiske regler for beskyttelse af personlige data.

Curacao-Licens

Der er generelt mange forskellige udenlandske betting sider uden for den Europæiske Union. Heriblandt er Curacao en af de mest populære. Mange tipsters foretrækker at spille på en betting side med Curacao-licens sammenlignet med dansk licens når du blandt andet kan betale med kryptovaluta. Desuden kræver de typisk færre oplysninger i forbindelse med tilmeldingen og du kan også spille uden MitID.

Andre Spillesider Uden Dansk Licens

Ovenfor har vi blot nævnt to af de primære valgmuligheder for alternativer til dansk licens betting sider. Der findes naturligvis andre. Det vigtigste er at spillesiden kontrolleres af en anerkendt instans, så du som spiller kan føle dig sikker på at du ikke bliver snydt, når du placerer dine sportsvæddemål.

.

Udenlandske Bookmakere Med Høj Sikkerhed

Det er vigtigt ikke alene at kigge på den udenlandske licens, nu hvor betting siden er uden dansk licens. Mange spillere overser vilkår og betingelser, men det kan anbefales at bruge tid på at læse dem. Det samme gælder for fortrolighedspolitikken. Der kan du nemlig læse om behandling er personlige data og hvilken form for kryptering de anvender, hvis det er tilgængeligt.

Hvad Vil Det Sige At Spille Uden Om ROFUS?

Registreret for frivilligt udelukkede spillere er også kendt som ROFUS. Det hører udelukkende til det danske marked. Der er tale om Spillemyndigheden og den danske stat, der tilbyder et værktøj til de spillere, som har svært ved at kontrollere deres pengespil. Kort fortalt kan du udelukke dig selv fra det danske spillemarked i kortere eller længere tid.

ROFUS er udelukkende forbundet med spillesider med dansk spillelicens. Derfor kan du spille uden om det ved at vælge en udenlandsk bookmaker. Vi anbefaler altid alle danske spillere at spille ansvarligt. Derfor er det vigtigt at du ikke vælger en betting side, som ikke har ROFUS, hvis du har et problematisk forhold til at spille på sport.

Fx er der spillere, som måske har udelukket sig selv ved en fejl. I og med at bordet fanger med ROFUS, kan du ikke fortryde din beslutning. Her kan det altså være en løsning at spille uden om ROFUS på sider uden dansk licens. Det kan også være at du måske har været udelukket i et stykke tid og har arbejdet på dit forhold til at spille på sport. I dette tilfælde kan det også være en løsning at gå efter betting sider uden dansk licens.

Udenlandske Bookmakere På Forskellige Sprog

Du får øvet dine sprogkundskaber, når du spiller hos betting sider uden dansk spillelicens. De findes nemlig ikke på dansk. I de fleste tilfælde findes de på engelsk, som er et universalt sprog. Desuden er der mange som findes på tysk, norsk, spansk og andre udbredte sprog. Hvis sproget er vigtigt for dig, bør du tjekke de valgmuligheder, før du opretter en konto hos bookmakeren.

Odds På De Bedste Udenlandske Betting Sites

Du skal naturligvis kende til hvad du kan spille på hos de udenlandske betting sider uden om ROFUS. Der kan være mange forskellige sportsvæddemål, og vi gennemgår de primære typer nedenfor.

Pre-Match Betting

Først og fremmest er der pre-match væddemål. Som du måske allerede har gættet, er det væddemål før at kampen er gået i gang. Tag fx en fodboldkamp. Her er pre-match væddemål de odds, som du spiller på, før kampen fløjtes i gang. Det er bestemt den største kategori, da live odds kræver flere data og teknologi i realtid. Netop live betting gennemgår vi nedenfor.

Live Betting i Dag

Live odds er de spil hvor du spiller på en sportsbegivenhed, der allerede er gået i gang. Her skifter odds løbende i takt med at begivenheden skrider frem. Det kan gøre det mere interaktivt at spille på fx en tenniskamp, hvis du spiller på live spil. De bedste udenlandske bookmakere uden dansk licens har ikke kun live odds på de største sportsgrene, men generelt på mange forskellige betting markeder.

Danske Odds

Danmark er et lille land, og derfor er der ikke altid fokus på dansk sport. Hvis du er en af de danske kunder, som bare må spille på fx ishockey i Danmark, er det en god ide at tjekke tilgængeligheden af odds, før du opretter en konto. Det samme gælder med andre eksempler med alt fra håndbold til fodbold og meget mere. Der er bestemt udenlandske betting sider, som tilbyder gode odds på dansk sport. Det handler blot om at finde frem til dem.

Online Betting Markeder

Der er mange betting markeder hos den bedste bookmaker med odds uden om ROFUS. Vi tænker på minimum 30 forskellige sportsgrene. Her er det naturligvis vigtigt at de har spil på den sportsgren, som du er glad for at spille på. Hvis du ikke kender til så mange betting markeder, kan du blive klogere nedenfor.

e Sport Odds

Vi lægger ud med en af de nyeste, nemlig e Sport. Her er der tale om elektronisk sport. Altså hvor spillere fx spiller Fortnite og du satser på udfaldet af den kamp. Det er blot et eksempel og spil som CS:GO, LoL og Dota 2 er blandt de mest udbredte former for betting i denne regi. Denne slags sportsvæddemål er især populære da der kan være kampe hele året rundt, da sportsbegivenhederne ikke afhænger af vejret.

Betting Fodbold Odds

De bedste udenlandske betting sider har et hav af fodbold odds på mindre og større turneringer. Især på store fodboldturneringer som EM, VM og Champions League bør der være mindst 100 betting markeder på storkampe. Som allerede nævnt længere oppe, hvis du især er til dansk fodbold, bør du tjekke dine valgmuligheder for at spille på Superligaen og lignende. Der er normalt flere Superligaen odds på danske bettingsider, men der findes bestemt gode betting sider uden dansk licens med masser af væddemål på de danske fodboldkampe.

Andre Sportsgrene

Som sagt kan der være over 30 sportsgrene på både udenlandske og danske betting sider. Vi går ikke i detaljer med alle sammen. Det vigtigste er at du tjekker udvalget af odds på den eller de sportsgrene, som du går mest op i, før du opretter din konto. På den måde kan du sikre dig den bedste oplevelse på spillesiden.

.

Odds Bonus Hos Bookmakere Uden Dansk Licens

Et andet skelsættende element ved de udenlandske spillesider er bonus. Her anbefaler vi især at være opmærksom på følgende faktorer:

 • Bonus til nye medlemmer:Tjek om der er et eller flere velkomsttilbud.
 • Tilbud til eksisterende kunder:Bekræft at der også er mange tilbud til eksisterende medlemmer.
 • Fair bonusbetingelser: Analyser betingelserne for bonus. Det er vigtigt at der er retfærdige gennemspilskrav, minimumsindbetaling og en god periode til at opfylde betingelserne, så du kan udbetale eventuelle gevinster.
 • VIP-Program: Det er ikke alle bookmakere, som har et loyalitetsprogram. Derfor anbefaler vi altid de betting sider, som belønner spillere for deres aktivitet på siden.

Match Bonus

En af de mest udbredte former for betting bonus er indbetalingsbonus. Her matcher de online bookmakere det indskud, som indbetales af spilleren. Hvor meget de matcher det med afhænger af bonussen. I mange tilfælde er der 100 procent, men det kan også være mellem 50 og 200 procent. Der findes flere forskellige former for matchende bonus. Typisk hedder det velkomstbonus til nye medlemmer, mens det kaldes for reload bonus til eksisterende kunder.

Cash-Back Bonus

Mange odds sider giver også cash back bonus. Det engelske udtryk dækker over penge tilbage. Altså penge som du får tilbage på tabte indsatser. Det kan være alt fra fem til tyve procent. Nos mange bookmakere uden dansk licens går det hånd i hånd med et VIP-program. Jo højere op du kommer i loyalitetsprogrammet, desto større cash-back bonus kan det være at du kan modtage.

Gratis Væddemål

Du kan også få free bets hos adskillige online bookmakere uden de danske licenser. Det er normalt ikke større bonusser, men i stedet det modsatte. I og med at det typisk er "gratis penge" til at spille på sport, giver betting sider uden dansk licens typisk mindre gratis væddemål. De bedste bonustilbud kommer uden gennemspilskrav, så du kan udbetale eventuelle gevinster med det samme.

Betalingsmetoder Hos En Udenlandsk Betting Side

En af de mest afgørende faktorer for de bedste bookmakere uden om ROFUS er udvalget af betalingsmetoder. Her anbefaler vi at du holder godt øje med især disse faktorer:

 • Udvalg af betalingsmetoder:Jo flere, desto bedre.
 • Gebyrfri indbetaling og udbetaling: Top udenlandske betting sider kræver ikke gebyrer for indbetaling og udbetaling.
 • Øjeblikkelig behandling:Behandlingstiden er lynhurtig på de bedste spillesider.
 • Betalingsoversigt:Vi anbefaler altid spillesider med en klar oversigt over betalingsmetoder, overførselstider, gebyrer osv.

Som du nok forventer er der flere forskellige valgmuligheder for indbetaling og udbetaling på betting sider. Nedenfor kigger vi på en række af de mest udbredte.

Det Gode Gamle Betalingskort

Du kan mange gange betale med betalingskort hos den pågældende bookmaker. Normalt vælger du mellem Visa og Mastercard, men der kan naturligvis også være andre valgmuligheder. Et betalingskort er en simpel løsning, hvis du er vant til at betale med dit betalingskort på nettet. Her skal du ikke igennem ekstra trin, og det er typisk utroligt hurtigt at indbetale. Udbetaling kan til tiders gå lidt langsomt sammenlignet med fx e wallets, som vi gennemgår nedenfor.

Lynhurtig Indbetaling Med E Wallets

De bedste betting sider tilbyder stort set altid indbetaling og udbetaling med e wallets. Her kan især PayPal, Neteller, Skrill og ecoPayz fremhæves som nogle af de mest populære elektroniske betalingsmetoder.

Flere spillere er vilde med at indbetale med de elektroniske wallets, da du ikke angiver dine betalingsoplysninger direkte til sådanne bookmakere. Altså er det en mellemmand mellem dig og bookmakeren. Desuden er de kendte for at være hurtige indbetalinger og udbetalinger.

Bitcoin Betting Med Kryptovaluta

Du kan også spille med kryptovaluta hos mange af de bedste udenlandske betting sider. Det er en fordel sammenlignet med de danske spillesider og malta bookmakere, hvor det ikke er muligt at vælge Ethereum, Bitcoin, Litecoin, Dogecoin osv. som betalingsmetode. Mange foretrækker kryptovaluta da det er en mere anonym betalingsform. Ligeledes er der tale om top sikkerhed med den seneste nye teknologi, når du spiller med kryptovaluta på odds uden om ROFUS.

Bankoverførsel

Vi kan ikke tale om betalingsmetoder uden at nævne bankoverførsel. Dog springer vi nærmest let og elegant over det. På mange udenlandske bookmakere uden dansk licens er bankoverførsel langsom og til tider med gebyr. Derfor er det ofte bedre at vælge en anden betalingsmetode som fx e wallets eller betalingskort.

Mobile Udenlandske Betting Sider

Stort set alle danske spillere placerer odds på deres mobil på et eller andet tidspunkt. Mobil betting er steget i popularitet i løbet af de seneste år, og derfor er det endnu et altafgørende punkt for såvel danske bookmakere som de spillesider, der ikke har gyldig dansk licens.

Har De Bedste Odds Sider En Mobil App?

Det er langt fra alle udenlandske bookmakere, som har en mobil applikation. Først og fremmest er det ikke billigt at designe en applikation. Desuden er der flere, som foretrækker at optimere siden til at være responsivt i et mobilt design.

Når du finder frem til udenlandske bettingsider, anbefaler vi altid at åbne siden op på din tablet eller mobil, hvis du bruger de enheder meget. Har bookmakeren en mobil app, kan du gå i App Store eller Google Play Store, alt efter hvad der er relevant for dig, og læse anmeldelser fra andre brugere.

Faktisk selv hvis du ikke vil downloade deres app, kan det være en god ide at læse anmeldelserne i App Store eller Google Play Store. Det er et godt lille trick til at finde frem til de bedste betting sider på markedet.

Andre Spil På Udenlandske Odds Sider

Når du læser denne side er det nok fordi du foretrækker at spille på sportsvæddemål. Der er dog også tipsters, som er vilde med at spille casino spil. Hvis det er dit tilfælde anbefaler vi at gå efter den bedste bookmaker, som både har betting og online casino. På den måde kan du have det hele samlet på et sted i stedet for at skulle have brugere til forskellige spillesider.

Sådan Får Du Mest Ud Af Din Online Betting

Enhver drømmer om at spille på de bedste odds uden om ROFUS. Succesrige sportsvæddemål handler om mere end det. Vi anbefaler at følge vores seks gode tips nedenfor til at høste flest frugter, når du spiller på fodbold, håndbold, golf og andre sportsgrene hos de bedste udenlandske bookmakere.

Vælg Betting Sider Med Licens

Det kan godt være at der er tale om spillesider uden dansk licens, men vi anbefaler altid at der er tale om regulerede platforme. Altså at du vælger en sikker løsning med MGA-licens, Curacao-licens eller noget tredje.

Sammenlign Odds

Det kan ofte være en god ide at have en konto hos to eller tre betting sider. På den måde kan du nemlig sammenligne betting muligheder og finde frem til de bedste odds. Det er de små forskelle som disse, der hjælper dig med at maksimere dine gevinster.

Undgå At Betale Skat

Du kan lovligt undgå at betale til skattefar på betting sider uden dansk licens. Her tænker vi på de udenlandske bookmakere, som ikke har dansk spillelicens, men i stedet er inden for den Europæiske Union. Fx hvis du spiller hos en MGA-bookmaker fra din bopæl i Danmark, skal du ikke betale skat af eventuelle gevinster.

Vælg En Udenlandsk Bookmaker Med VIP-Point

Vi anbefaler også at fokusere på de udenlandske betting sider, som har et loyalitetsprogram. Her bliver du typisk belønnet i form af point, når du spiller på siden. Det kan senere omdannes til bonus og mange gange får du også flere fordele udover bonussen.

Live Streaming Af Sport

De bedste udenlandske bookmakere tilbyder live udsendelse af sport, også kendt som live streaming. Altså kan du se sport direkte på deres spilleside, mens du fx spiller på live betting. Det er en mindre udbredt ting i og med at det kan være dyrt for bookmakeren at tilbyde dette. Dog skal det fremhæves at de bedste betting sider minimum sender elektronisk sport live fra Twitch.

Luk Væddemål Før Tid

De bedste bookmakere uden dansk licens har en cash-out funktion. Med denne funktion kan du lukke væddemål før tid. Det giver dig mulighed for at reducere eventuelle tab og/eller sikre eventuelle gevinster. I begge tilfælde er det glimrende til at få mest muligt ud af dine væddemål.

Kundeservice Hos Bookmakere Uden Dansk Licens

Det er også vigtigt at der er god support på de bedste spillesider med odds uden om ROFUS. Først og fremmest bør de have en FAQ-sektion med svar på ofte stillede spørgsmål. Derudover foretrækker vi altid odds sider med live chat support, som helst bør være åben døgnet rundt. Det er også positivt, når du kan sende en e-mail og/eller ringe til supporten, men normalt er det tilstrækkeligt med en stor sektion med ofte stillede spørsmål samt venlig live chat support.

.

Er De Nye Udenlandske Betting Sider Værd At Spille På?

Mange tipsters fokuserer på de bookmakere, der har mange positive anmeldelser og har eksisteret i adskillige år. Der kommer hele tiden nye betting sider uden dansk licens, og de kan sagtens være glimrende. Faktisk hører flere af dem til virksomheder, der allerede står bag andre bookmakere. Vi vurderer konstant nye og eksisterende bookmakere, og her på siden gennemgår vi primært følgende faktorer til at analysere om det er en af de bedste betting sider:

 • Udvalg af odds uden om ROFUS:Vi kigger på hvor mange sportsgrene og betting markeder der er på store som små sportsgrene.
 • Live chat support: Vi analyserer om det er muligt at kontakte live chat supporten, som helst bør være åben døgnet rundt.
 • Brugervenligt design: Desuden kigger vi på designet og hvorvidt det er nemt at navigere.
 • Mobil betting: Som en del af analysen dykker vi også ned i oplevelsen på mobile enheder med eller uden en applikation.
 • Live streaming: Vi tjekker desuden om det er muligt at live streame sport.
 • Live betting:Det er vigtigt for os at analysere tilgængeligheden af live odds. De bedste odds sider har live spil på fodbold, tennis og andre store sportsgrene.
 • Betalingsmetoder: Derudover er det vigtigt at der er gebyrfrie betalingsmetoder med hurtig udbetaling og mange valgmuligheder at vælge imellem.

Samlet Konklusion

Som med alt i denne verden er der fordele og ulemper ved at spille hos udenlandske bookmakere med odds uden om ROFUS. Du har mere frihed i forhold til hvad du kan spille på, hvilken betalingsmetode du kan vælge, udvalget af betting markeder osv. Dog er du ikke dækket ind af den daske spillelovgivning, og uden for den Europæiske Union skal du betale skat af eventuelle gevinster. Alligevel kan der være en række fordele som fx større bonus, mulighed for at spille med kryptovaluta, mere anonym spilleoplevelse og meget mere. Alt i alt er det dig som vælger hvordan du foretrækker din online betting.

Ofte Stillede Spørgsmål

Skal jeg betale skat hos betting sider uden dansk licens?

Det kommer an på om der er tale om en bookmaker inden for den Europæiske Union eller uden for EU. Hvis du spiller på fx en betting side med MGA-licens, skal du ikke betale skat af eventuelle gevinster, da Malta er en del af den Europæiske Union.

Hvad vil det sige at spille på odds uden om ROFUS?

Danmarks Spillemyndighed står bag Registret For Frivilligt Udelukkede Spillere. Når du spiller på betting sider uden dansk licens, kan du spille udenom ROFUS.

Skal Jeg Bruge NemID På Udenlandske Bettingsider?

Nej, du skal hverken bruge MitID eller NemID på de sider, som ikke er en del af det danske spillemarked.

Er det sikkert at spille på betting sider uden dansk licens?

Ja, det bør være helt sikkert at spille på denne slags bookmakere, selv når de ikke har licens fra de danske spillemyndigheder. Det vigtigste er at de har en form for licens, så der er en anerkendt instans, som fører kontrol med dem.

  

Disclaimer: The above is a sponsored post, the views expressed are those of the sponsor/author and do not represent the stand and views of Outlook Editorial.

Advertisement

Must Read