Saturday, Sep 23, 2023
×
Outlook.com
×

Köpa Kryptovaluta Sverige - Bästa Kryptovalutor Att Investera I Juni, 2023

Outlook for Brands

Köpa Kryptovaluta Sverige - Bästa Kryptovalutor Att Investera I Juni, 2023

Låt oss titta närmare på allt som kan vara bra att veta innan man bestämmer sig för att köpa eller investera i kryptovaluta i Sverige. Längst ned på sidan hittar du de bästa nya kryptovalutorna att köpa med 10-100x potential.

Köpa Kryptovaluta Sverige
Köpa Kryptovaluta Sverige

Att investera i och köpa kryptovaluta i Sverige har äntligen börjat ta fart på riktigt. Under tidigare bullmarknader (när kryptovaluta kurser trender uppåt), har tyvärr många svenskar missat många bra lägen att tjäna mycket pengar på kort tid. 

Många tror att investera i kryptovalutor bara betyder att köpa de stora namnen som Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP) och så vidare. Så är det förstås inte, utan det finns också något som heter “altcoins”.  

Altcoins är den bästa typen av kryptovaluta att köpa för de som vill tjäna uppemot flera tusen procent på bara några dagar. Altcoin kurser har nämligen helt andra förutsättningar än stora kryptovaluta kurser som Bitcoin kursen , Ethereum kursen och Ripple kursen. 

Vi går nu mot en ny så kallad altcoin-säsong, och många nya kryptovalutor dyker upp varje dag. Många svenskar har dock inte full koll på kryptovalutor, och det är vissa moment som är oklara för många. Det är inte ovanligt att man inte vet hur man hittar nya kryptovalutor, eller hur de fungerar. 

Låt oss titta närmare på allt som kan vara bra att veta innan man bestämmer sig för att köpa eller investera i kryptovaluta i Sverige. Längst ned på sidan hittar du de bästa nya kryptovalutorna att köpa med 10-100x potential. 

Vad är Kryptovaluta Egentligen? 

Kryptovalutor är en decentraliserad digital valuta som möjliggör direkta och anonyma överföringar mellan två digitala plånböcker. Din kryptoplånbok har en lång adress som ser ut som en kod med siffror och bokstäver. En krypterad nyckel skulle man kunna säga. 

Adressen behövs för att kunna ta emot pengar. Om du vill att någon skickar krypto till dig, ger du dem alltså bara adressen till din kryptoplånbok. Det fungerar med andra ord ungefär som swish, du fyller i ett gäng siffror och väljer hur mycket pengar du ska skicka. 

Kryptovalutor har existerat sedan 2009, då Bitcoin skapades av den mer eller mindre mytologiska figuren “Satoshi Nakamoto” - en anonym person som ingen, inte ens CIA eller FBI lyckats identifiera.  

Låt oss titta närmare på hur kryptovalutor fungerar i praktiken. 

Hur fungerar kryptovalutor? 

Kryptovalutor brukar vara “decentraliserade”, vilket bara är ett av flera komplicerade begrepp som jag ska försöka förklara. Idén med kryptovalutor som Bitcoin är faktiskt ganska enkel. Att kryptovalutor är decentraliserade betyder egentligen bara att man slipper gå genom en bank, eller tredje part för att göra överföringar eller lagra sina pengar. 

För att man ska kunna äga pengar, måste det ju någonstans finnas ett konto, som visar exakt hur mycket pengar man har, hur mycket man spenderat och så vidare. Vanligtvis sköter ju banken allt detta. När du betalar med ditt kort, dras pengar från ditt konto och så vidare.’ 

Med kryptovalutor ser det lite annorlunda ut. Istället för att gå genom en bank registreras överföringar på en så kallad “blockchain”.  

Hur fungerar Blockchain?  

När överföringen är registrerad, skickas information om överföringen till så kallade “miners”. En blockchain miner är egentligen bara en eller flera datorer som är sammankopplade med varandra för att få mer datorkraft. 

Deras uppdrag är att bekräfta att överföringen har genomförts, och för det behövs datorkraft. Hur det fungerar rent praktiskt är ovesäntligt för oss lekmän, det är själva syftet som är det intressanta.  

Tack vare blockchain är kryptovalutor alltså decentraliserade. Istället för att gå genom en bank, används ett nätverk av datorer för att verifiera överföringar, som sedan lagras på en offentlig plånbok. 

Den här offentliga plånboken är alltså motsvarigheten till hur en bank fungerar. Alla kan se vilka överföringar som har gjorts, men man kan inte se vem som äger plånboken. Det går alltså inte att ljuga om att jag har 2 bitcoin i min plånbok, om det bara har överförts 1 bitcoin från en annan plånbok. 

Om du är ny till kryptovalutor förstår jag om det är lite förvirrande i början. Detta är egentligen inget man behöver veta om man bara vill köpa och investera i kryptovalutor. Låt oss gå vidare med vilka kryptovalutor som är bäst att investera i under 2023. 

Bästa Kryptovalutor att Köpa när Bitcoin Kursen Sjunker 

Efter den här luntan med information, har du förhoppningsvis lite mer förståelse kring hur både kryptovalutor och blockchain fungerar. Men nu till det roliga, vilka kryptovalutor som är bäst att köpa och investera i under 2023. 

Som vi nämnde i början är vi inne i en så kallad “altcoin season”, vilket är en period då större kryptovalutor som Bitcoin (BTC) och Ripple (XRP), inte ökat så mycket i värde under en längre tid. 

Det som lockar många till att köpa kryptovalutor över aktier är just att man kan se sina pengar öka med flera gånger i värde på bara några dagar. Det är med andra ord ganska logiskt att många tröttnar när de större valutorna inte går så bra som man hoppats på. 

Detta skapar incitament för att köpa så kalalde altcoins, memecoins och shitcoins, som ofta har ett mycket lägre totalt antal tokens, vilket betyder att de kan öka otroligt mycket i värde på kort tid. 

Bitcoin är ju som bekant den största kryptovalutan, och det går inte att sätta bitcoin kursen i svaj på samma sätt som man kan med en kryptovaluta som bara har $10 miljoner i total supply. 

Nu ska vi titta närmare på tre nya kryptovalutor som har potential att öka med flera hundra, om inte tusen procent. 

1. Wall Street memes - Bästa Kya Kryptovaluta med potetial att bli nästa Dogecoin 

Wall Street Memes är ett nytt meme coin som spinner på den självdestruktiva kulturen som finns bland investerare på redditforumet reddit.com/r/wallstreetbets. På Reddit har Wall Street bets 13.9 miljoner användare som regelbundet deltar i diskussioner kring aktier och kryptovalutor. 

Det Wall Street bets och memes är mest kända för dock är så kallad “loss porn”, där användare delar med sig av sina förluster och driver med sin egen oförmåga att fatta kloka investeringsbeslut. 

Nu undrar ni kanske över om Wall Street Memes över huvud taget har något värde. Och det kan man ju diskutera förutom att det ä r ett meme coin som spinner vidare på ett “välmående” och aktivtcommunity med många medlemmar. 

De som är aktiva på /r/wallstreetbet, wall street memes på instagram och twitter är dessutom hungriga och beredda att investera om det finns ens en gnutta hype kring en ny aktie eller kryptovaluta. Detta är det fina med altcoins och memecoins - de behöver inte ha något reellt värde för att skapa hype.  

Om du inte tror på memecoins, kolla då på klassiska månraketer som Dogecoin, Shiba inu, men också Pepe coin och Milady som i närtid ökade med mellan 3000-6000%. Det är precis samma princip som i filmen The Wolf of Wall Street - desto fler som är med, desto fler kan tjäna pengar. 

Wall street memes, som just nu är inne i den så kallade “presale” fasen. Det betyder att man kan köpa $WSM tokens till ett rabatterat pris, jämfört med vad det kommer kosta när det lanseras på offentliga kryptobörsar. 

En presale, eller en ICO (Initial Coin Offering) fungerar ungefär på sama sätt som en IPO (Initial Public Offering), som är vanligt på aktiemarknaden. Fördelen med att investera i presale tokens är att du nästan är garanterat en viss procent i avkastning. 

Wall Street Memes är som sagt inne i den första av 30 presale faser, och kostar just nu bara $0.02500000. Vid lansering kommer en $WSB att kosta $0.03370000, vilket är en ökning med runt 70%. 

Love Hate Inu är ett bra exempel på en lyckad presale, som ökade med över 500% under den första halvtimmen efter lansering. 

$WSB går att köpa med ETH och USDT Wall Street Memes egen hemsida. 

2. yPredict - Ny kryptovaluta med smart användningsområde och 10-100x potential 

yPredict är en ny kryptovaluta som faktiskt fyller flera funktioner, och har ett reellt värde. $YPRED är yPredicts token, men projektet yPredict är en plattform där man vill samla samman data analytiker och AI utvecklare med vanliga människor. 

Idén är enkel och går ut på att bland annat skapa en marknadsplats där etablerade traders, analytiker och AI programmerare kan dela sina matematiska prediktionsmodeller och AI algoritmer. Dessa algoritmer kan användas för att förutspå både aktiemarknaden och kryptomarknaden. 

För att garantera att modellerna och algoritmerna faktiskt fungerar, har man även en AI-algoritm som prioriterar de modeller som presterat pra historiskt. Man kan alltså kolla om en viss modell fungerade historiskt, och vad folk tyckte om den.  

yPredict vill alltså ge oss vanliga dödliga tillgång till samma förutsättningar som banker och experter. Målet är att vem som helst, inte bara de som har tillgång till samma resurser som ett stort företag eller en bank, ska kunna bli rik. 

yPredict är precis som Wall Street Memes inne i presale fasen. När yPredict listas på den öppna marknaden, listas en $YPRED token för ett högre pris än vad det kostade under presale fasen. Sedan kan det förstås hända att kursen droppar ganska snabbt efter lansering, men direkt efter en ICO brukar kursen i regel öka med flera hundra procent. 

yPredict har samlat in $1,757,707.59 av $2,982,551.25 och är inne i det femte av nio presale steg. Idag kan du köpa en $YPRED för 0,09, om du väntar till listning, kommer en $YPRED att kosta $0,12. 

Du kan köpa $YPRED tokens på yPredicts hemsida här. 

3. Launchpad XYZ - Smart plattform som ger insikter om nya kryptovalutor 

På tredje plats har vi Launchpad XYZ , som är inne på det tredje av tio steg i presale fasen. En $LPX kostar i skrivande stund bara $0,046 och kommer att listas för $0,056 under det tredje kvartalet. 

Det som gör Launchpad XYZ till en av de bästa nya kryptovalutorna är att det finns ett underliggande värde. Launchpad XYZ är inte bara en kryptovaluta, utan också en plattform som tilländahåller verktyg, information och insikter och kryptomarknaden. 

Tänk om du hittar en ny spännande kryptovaluta som verkar vara på väg till månen. Du drabbas av fomo och vet inte om du ska slå till. Då är tanken att du ska kunna söka i Launcpad XYZ databas, och kunna jämföra olika kryptovalutor med varandra. 

Säg att du hittade Love Hate Inu för två veckor sedan. Du undrar kanske om det över huvud taget finns potential för ett Inu meme coin efter att det listas offentligt. Då kan du använda Launchpad XYZ’s plattform för att slå upp information och statistik om liknande projekt. Smart va?

Launchpad XYZ har samlat in $632,877.75 av  $1,550,000 och är i det andra av tio presale steg. 

$LPX token går att köpa på deras hemsida 

 

Friskrivningsklausul: Ovanstående är ett sponsrat inlägg, åsikterna som uttrycks är sponsorns/författarens åsikter och representerar inte Outlook Editorials monter och åsikter.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Must Read