Outlook Spotlight

Har Pepe Kursen Nått Botten? $COPIUM Och $AI Kan Vara Bästa Crypto Att Köpa Idag

Inget varar för evigt och Pepe har också sett en nedgång den senaste tiden. Det betyder också att investerare letar efter nästa stora kryptovaluta. Två kryptovalutor som väcker stor uppmärksamhet är $AI och $COPIUM.

Advertisement

$COPIUM
info_icon

Pepe Coin kom från ingenstans och tog hela kryptobranschen med storm. En otrolig ökning på 9,000% gjorde att alla pratade om Pepe. Det blev den första kryptovalutan att öka sitt börsvärde till 1 miljard på bara 19 dagar.

Inget varar för evigt och Pepe har också sett en nedgång den senaste tiden. Det betyder också att investerare letar efter nästa stora kryptovaluta. Två kryptovalutor som väcker stor uppmärksamhet är $AI och $COPIUM.

Kan Pepe komma upp i samma nivå igen?

Pepe är en riktig framgångssaga som till och med konkurrerade med Dogecoin kursen och Shiba Inu ett tag. Pepe var till och med förbi Shiba Inu under en kort stund. Den högsta noteringen låg på $0.00000431 innan priset rasade igen.

Advertisement

Det ser dock ut som lyckan har vänt för Pepe då priset har rasat cirka 60 % på några få dagar. Många analytiker tror nu att Pepe har sett sina bästa dagar. Kryptomarknaden är väldigt volatil och många meme coins är beredda att ta över tronen.

Just nu pratar alla om $COPIUM och $AI som de nästa kryptovalutorna med möjlighet till stor avkastning.

Priset på $COPIUM exploderade efter lansering

$COPIUM är inte som alla andra meme coins. De har en stark community och många fördelar. När token hade listats på Uniswap gick priset upp med 800%. Många analytiker förutspår nu att det bara är början.

Advertisement

De började med en privat presale som bara var öppen för 200 personer. Det visade sig vara väldigt framgångsrikt. De som var delaktiga i presalen fick bara tillgång till 10 % av sina tokens vid noteringen. Resten låses upp under de tre efterföljande veckorna.

$COPIUM har också en helt unik funktion som kallas för NFT drops. Kryptobranschen håller nu ögonen på $COPIUM och deras unika strategier. Copium är verkligen ett kryptoprojekt att vara uppmärksam på.

AiDoge är den bästa blandningen av memes och AI

AiDoge är ett nytt meme coin som kombinerar den bästa AI-tekniken och memes. Denna token har fått enorm uppmärksamhet och har redan samlat in över $14 miljoner i sin presale. $AI kommer snart att noteras på olika kryptoplattformar.

Med AiDoge kan du skapa helt unika och aktuella memes och låter alla vara kreativa. Det ger också möjlighet till stor spridning. Det är perfekt för nybörjare på kryptovalutor då deras token också fyller en funktion. Som investerare är det hög tid att investera i AiDoge innan priset börjar rusa.

Sammanfattning

Pepes nedgång har fått kryptobranschen att leta efter nya alternativ. Det finns flera lovande kryptovalutor med AiDoge och $COPIUM i täten. Båda har potential att bli större än Pepe. Det är inte konstigt att många vänder blickarna mot dessa kryptovalutor i hopp om att upptäcka nästa stora genombrott.

Advertisement