Outlook Spotlight

5 Nya Meme Coins Som Har Pepe Potential: $COPIUM, $SPONGE, $AI, $TURBO, $RICK

Det finns många meme coins som är beredda att ta över efter Pepe. Missa inte chansen att investera tidigt för chansen till hög avkastning.  

Advertisement

5 Nya Meme Coins Som Har Pepe Potential
info_icon

Meme coins dominerar marknaden sedan flera månader tillbaka. Många nya meme coins har lanserats med varierande resultat. Vissa har floppat totalt medan andra rusat i pris. Många nya kryptoplattformar är mer användbara än meme coins som Dogecoin och Shiba Inu.  

Om du missade chansen att investera i Shiba Inu Coin eller Pepe kan du istället välja meme coins med stor potential. Här går vi igenom fem av de mest lovande kryptovalutorna för tillfället.  

1. $COPIUM är en av de senaste & hetaste Meme Coinsen på marknaden 

$COPIUM lanserades så sent som den 18:e maj på Uniswap. Copium är baserat på en populär meme från internet och ser ut att gå samma väg som Pepe. Plattformen är designad som ett skämt och driver med investerare som har svårt att hantera sina förluster.  

Advertisement

Copium är verkligen gjort med glimten i ögat och har redan en stor community bakom sig. De har också lärt sig av historien och låste 90 % av alla tokens när de gick live. Det förhindrade att de floppade de första dagarna vilket har hänt flera meme coins tidigare. Copium är därför en av de kryptovalutor som har störst potential 2023.  

2. $SPONGE är inspirerad av Svampbob Fyrkant 

$SPONGE är den nästa kryptovalutan på vår lista. Sponge är baserad på en av de mest populära barnfigurerna i världen - nämligen Svampbob Fyrkant. Denna token lanserades på Uniswap i början av maj och hade ingen presale. Det var en lyckad plan som ledde till 2,500% avkastning för tidiga investerare. 

Advertisement

Denna token fyller ingen funktion utan är bara skapad ur ett underhållningssyfte. Du kommer dock kunna skapa olika memes med Svampbob längre fram. Om du investerar idag kan du ha möjlighet till hög avkastning längre fram.  

3. AiDoge är en högklassig memegenerator 

AiDoge är ett AI-projekt som fokuserar på memes. Det är inspirerat av Dogecoin men fyller också en funktion. På deras plattform kommer du kunna skapa egna memes genom att bara fylla i ett textpromt. Du kommer även kunna stejka och rösta på de memes som du tycker är bäst.  

Om du bara fyller i text eller nyckelord så sköter AI resten, lite som ChatGPT. Du behöver dock $AI-tokens för att kunna generera memes. AiDoge har just nu en pågående presale som är inne i slutfasen. AiDoge har samlat ihop hela $14 miljoner på mindre än en månad vilket är riktigt imponerande.  

4. $TURBO - Ett AI-projekt utöver det vanliga 

$TURBO kallar sig själva framtidens meme coin och har en plattform som är designad av GPT-4. Teamet bakom $TURBO bad GPT-4 skapa en kryptovaluta och detta är resultatet. De hade bara en budget på $69 vilket är riktigt imponerande.  

Turbo är byggt på Ethereums blockkedja och använder sig av smarta kontrakt. Plattformen beräknas vara klar i mitten av 2023 och då förväntas priset att rusa.  

5. $RICK - En token med flera häftiga funktioner 

Är du ett fan av sitcomen Rick and Morty så kommer du känna igen $RICK. Plattformen får mycket uppmärksamhet då de tar en helt ny approach till kryptovärlden. Inom några veckor kommer det listas på flera stora kryptoplattformar.  

Advertisement

Även om $RICK är ett meme coin kommer du kunna stejka och få tillgång till flera andra funktioner. Många analytiker tror nu att $RICK har potential till 100x avkastning.  

Sammanfattning 

Det finns många meme coins som är beredda att ta över efter Pepe. Missa inte chansen att investera tidigt för chansen till hög avkastning.  

Friskrivningsklausul: Ovanstående är ett sponsrat inlägg, åsikterna som uttrycks är sponsorns/författarens åsikter och representerar inte Outlook Editorials monter och åsikter.

Advertisement